Kvalsundvegen 45

← Tilbake til boliger

Kvalsundvegen 45

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 5 890 000

143 m²

3 soverom

Praktisk familiebolig med uteområde mot sør | garasje | oppgradert standard | Flere biloppstillingsplasser på adkomst |

Prisantydning:

kr 5 890 000

Omkostninger:

kr 163 380

Totalpris:

kr 6 053 380

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

123 m²

Bruksareal:

143 m²

Soverom:

3

Rom:

5

Etasje:

2

Byggeår:

1996

Energimerking:

E

Tomt:

322 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 629 113

Kort om eiendommen

Boligen fremstår med positivt inntrykk og er modernisert over tid - senest er gulv og vegger i de fleste rom oppgradert i de siste 5 årene.
I hovedsak så er stuen og kjøkkenet modernisert i 2021/2022 og fremstår med høy kvalitet. Øvrige rom er overflateoppgradert og fremstår med positiv kvalitet.

Eierne har skapt en lun og utrolig innbydende familiebolig med fin beliggenhet i en blindgate - ingen gjennomgangstrafikk.
Området har gode sol- og lysforhold.

Stor sydvendt markterrasse med utgang fra stuen. Her kan barn leke uten å være redd for trafikk. Det er også jordbærland på østsiden av boligen. Eierne har tatt fint vare på det opparbeidede uteområdet og innbyr til lek og rekreasjon.
Én oppstillingsplass i garasje. Oppstllingsplasser på adkomst/tomt.

Beliggenhet

Området har gode sol- og lysforhold. Eiendommen ligger i en blindgate - ingen gjennomgangstrafikk.

Stor sydvendt markterrasse med utgang fra stuen. Her kan barn leke uten å være redd for trafikk. Det er også jordbærland på østsiden av boligen.
Boligen er beliggende i området Gimle/Isrenna nord på Tromsøya. Boligen har en fin og barnevennlig beliggenhet med
kort avstand til UNN, UiT, barnehage og skoler.

Coop Extra med Post i butikk ligger noen hundre meter unna. Boligfeltet er veletablert med hovedsakelig ene- og flermannsboliger. Området har gode sol- og lysforhold.

Tomt

Tomt opparbeidet med belegningsstein, diverse beplantninger, plenareal og diverse støttemurer. Flott opparbeidet både på for- og baksiden.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1996. Grunnmur av betong og lettklinkerblokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med takstein. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, tre og to-lags glass. Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon.

Standard

Boligen fremstår med positivt inntrykk og er modernisert over tid - senest er gulv og vegger i de fleste rom oppgradert i de siste 5 årene. I hovedsak så er stuen og kjøkkenet modernisert i 2020 og fremstår med høy kvalitet. Øvrige rom er overflateoppgradert og fremstår med positiv kvalitet.

Eierne har skapt en lun og utrolig innbydende familiebolig klar for neste eier.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning.
Innredningen er fra 2020.
Innredning med glatte fronter.
Benkeplate av tre.
Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin.
Frittstående kjøleskap med fryser.
Vegghengt ventilator.
Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast.
Fliser over kjøkkenbenk.

Våtrom - Bad loftsetasje
Baderom fra byggeår.
Gulvflate belagt med gulvbelegg.
Baderomsplater på vegger.
Panelbord i himling.
Vegghengt servantinnredning med skuffer.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speil.
Badekar med badekararmatur.
Gulvstående toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Baderomsvifte på vegg.

Våtrom - Bad 1.etg
Baderom fra byggeår.
Gulvflate belagt med gulvbelegg.
Tapet på vegger.
Takplater i himling.
Vegghengt servantinnredning med skuffer.
Speil.
Gulvstående baderomsmøbel med dører og utslagsvask.
Dusjkabinett med dusjarmatur.
Gulvstående toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør og kobber.
Synlige avløpsrør av plast.
Baderomsvifte i himling.
Rør-i-rør system i gulvstående innredning.
Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med parkett, fliser og vegg til vegg teppe.
Gulvvarme i entré, stue og kjøkken.
Vegg- og himlingsflater i malte flater og malt panel.
Profilerte innerdører.
Naturlig ventilasjon via ventiler i vindu.
Peisovn i stue.
Elektrisk oppvarming.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming
Vedfyring
Gulvvarme stue, kjøkken, gang og bad/vaskerom

Adkomst

Fra sentrum, følg Stakkevollvegen sørover. Ta av ved Bunker Oil og opp Vales veg.
Ta deretter første til høyre inn på Kvalsundvegen. Følg Kvalsund vegen og ta av til høyre ved tredje avkjøring, eiendommen ligger da på høyre side av vegen.

Parkering

Èn oppstillingsplass i garasje. Oppstillingsplasser på adkomst/tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (orgnr 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 10.000.000,- frem til 30/06-2022. Denne økes til kr 12.000.000,- fra 01/07-2022. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egen hånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Boligen er p.t. ikke leiet ut helt eller delvis.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Husdyr tillatt
 • Kabel-TV
 • Offentlig vann/kloakk
 • Parkett
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Sentralt
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- for boliger under 230 kvm BRA

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 125
 • Bruksnr: 594
 • Kommunenr: 5401
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Svært innbydende bolig på Isrenna. Flotte opparbeidede utearealer.
Svært innbydende bolig på Isrenna. Flotte opparbeidede utearealer.
Kjøkkenet og stuen ble modernisert i 2020
Kjøkkenet og stuen ble modernisert i 2020
Visningspåmelding
Visningspåmelding
Åpen løsning mellom kjøkkenet og stuen - med fin plassering av spisebordet
Åpen løsning mellom kjøkkenet og stuen - med fin plassering av spisebordet
Integrert stekeovn i arbeidshøyde
Integrert stekeovn i arbeidshøyde
Modernisert og koselig stue
Modernisert og koselig stue
Kjøkkenet er pent og gjennomført.
Kjøkkenet er pent og gjennomført.
Hovedsoverommet er også malt opp i moderne farger og det er lagt teppegulv
Hovedsoverommet er også malt opp i moderne farger og det er lagt teppegulv
Smakfull innredning som følger med i handelen.
Smakfull innredning som følger med i handelen.
Trapp opp til 2. etasje
Trapp opp til 2. etasje
Loftstue
Loftstue
Fin og naturlig plass til hjemmekontor
Fin og naturlig plass til hjemmekontor
Soverom 2 av 3
Soverom 2 av 3
Soverom 3 av 3
Soverom 3 av 3
Modernisert bad med malte overflater, nytt badekar og innredning
Modernisert bad med malte overflater, nytt badekar og innredning
Bad / vaskerom i 1. etasje. Fornyet med maling og ny innredning, speil, duj mv.
Bad / vaskerom i 1. etasje. Fornyet med maling og ny innredning, speil, duj mv.
Praktisk rom med vaskeromsinnredning og god plass til vaskemaskin/tørketrommel
Praktisk rom med vaskeromsinnredning og god plass til vaskemaskin/tørketrommel
Innvendig bod
Innvendig bod
Garasje med bod i bakkant
Garasje med bod i bakkant
Flotte utearealer som er sørvendt og i le for vinder, et område som blir lunt og hyggelig
Flotte utearealer som er sørvendt og i le for vinder, et område som blir lunt og hyggelig
Ryddig inngangsparti. Ny ytterdør.
Ryddig inngangsparti. Ny ytterdør.