Berglivegen 59

← Tilbake til boliger

Berglivegen 59

Tromsø

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 750 000

126 m²

3 soverom

Lekkert rekkehus på vakre Solneset | 3 soverom, 2 bad og garasje | vakker utsikt og god standard

Prisantydning:

kr 6 750 000

Omkostninger:

kr 179 170

Totalpris:

kr 6 933 705

Felleskostnader/mnd:

kr 2 938

Fellesgjeld:

kr 4 535

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

122 m²

Bruksareal:

126 m²

Soverom:

3

Rom:

5

Byggeår:

2016

Energimerking:

B

Tomt:

3484 m² (eiet)

Fellesformue:

kr 40 174

Formuesverdi:

kr 1 864 457

Kort om eiendommen

Velkommen til Berglivegen 59, et flott rekkehus i blindveg på Solneset!

Gjennomgående god standard hvor man har balansert ventilasjon, kjøkken med integrerte hvitevarer, ildsted, plassbygget benk i stue levert av Marc/Stella, plisségardiner på soverommene levert fra Avskjerming.

Praktisk løsning hvor man har entré, bad og kjøkken med utgang til nordvendt veranda i inngangsplanet. I front av kjøkkenet er det plass til stort spisebord og en sofa om ønskelig. I øverste etasje finner man stue med store vindusflater, fantastisk utsikt og utgang til sørvendt veranda hvor det er morgensol. Underetasje bestående av gang, bod, tekn.rom, bad og 3 soverom. Fra soverommet i front har man dør med utgang til bakkeplan.

Sportsbod og parkering i garasje hvor det også er montert lader.

- velkommen!

Beliggenhet

Berglivegen 59 har en sjelden god beliggenhet, innerst i blindveg på Solneset i Hamna. Fra boligen har man umiddelbar nærheten til sjøen og dyrelivet samtidig som det kun er kort avstand til butikk, skole, barnehage og gode bussforbindelser. Solneset er et nyere etablert boligfelt med variert bebyggelse i form av frittliggende eneboliger, parhus og mindre leilighetsbygg. Coop Extra og Solneset skole like ved. Området har en nordvestlig tilnærming med gode sol- og lysforhold.

Innhold

1. etasje: 3 soverom, teknisk rom, bod, bad og gang.
2. etasje: Spisestue, kjøkken, entre og bad. Utgang fra spisestue til balkong.
3. etasje: Stue. Utgang fra stue til balkong.

Boligen disponerer en bod i garasjeanlegg oppmålt til ca 5 m2 samt en biloppstillingsplass i garasjeanlegg med uttak for lading av elbil

Tomt

Tomten er felleseid av sameiet. Opparbeidet med asfalt, grus, plenareal, diverse støttemurer og biloppstillingsplass

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Generelt: Boligbygg oppført i 2016. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Flatt tak. Yttertak er utvendig tekket med takbelegg. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. En balkongdør I tre lags glass. Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - 3. etg: Stålpipe fra byggeår. Peisovn med glassdør i stue. TG1 og TG2.

Innvendige trapper: Innvendig trapp av tre med rekkverk av metall. TG2.

Etasjeskiller - 1. etg: Støpt gulv mot grunn. Følgende rom er målt: Soverom og gang. TG1.

Etasjeskiller - 2. etg: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: spisestue og spisestue (motsatt retning). TG1.

Etasjeskiller - 3. etg: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Stue og stue (motsatt retning). TG1.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom): Vannrør med rør-i-rør system. Hovedstoppekran er plassert i teknisk rom. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på teknisk rom. Varmtvannsbereder på 200L (fra 2016) plassert på teknisk rom. Sentralstøvsuger plassert i teknisk rom. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat plassert i bod. TG1.

P-ROM: Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen.
1. etasje: I gang er takhøyden målt til 2,55 meter og på soverom er takhøyden målt til 2,55 meter.
2. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,58 meter og på kjøkken er takhøyden målt til 2,58 meter.
3. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,84 meter.

Radon: Det er ikke foretatt radonmåling i boligen. Boligen er bygget etter at krav om radonsperre ble innført, men forholdet/utførelsen er ikke dokumentert. Forholdet er
ikke videre undersøkt i denne rapporten. TGIU (ikke undersøkt).

Andre forhold: Det gjøres oppmerksom på punkt 29 og tilleggskommentar i egenerklæring. Dette er ikke videre undersøkt i denne rapporten.

Elektrisk anlegg: Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges
vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. TG1.

Brann: Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsapparat. På grunn av oppføringstidspunktet av boligen er det ikke kjent om brannskillere i boligen vil kunne oppfylle dagens forskriftskrav. TG1.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning. TG1.

Dører og vinduer: Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass (fra byggeår). Balkongdør med karmer av tre, to og tre-lags glass (fra byggeår og 2023). Utvendig kledd med metallplater. TG1.

Yttertak: Flatt yttertak med gesims. Utvendig tekket med takbelegg fra byggeår. TG1, TG2 og TG3.

Balkonger, terrasser, veranda etc - 2. etg: Utgang fra stue til vestvendt balkong på ca 5 m2. Rekkverkshøyde er målt til 1 meter. Balkong i trekonstruksjoner med rekkverk av tre, metall og glass. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. TG1.

Balkonger, terrasser, veranda etc - 3. etg: Utgang fra stue til østvendt balkong på ca 11 m2. Rekkverkshøyde er målt til 1,14 meter. Balkong i trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Balkongen har utebelysning og utvendig stikkontakt. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. TG3.

Grunnmur, fundamenter: Boligen har grunnmur i betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. TG1 og TGIU (ikke undersøkt).

Drenering: Dreneringen er fra byggeår. Synlig utvendig grunnmursplate (fuktsperre). Tilnærmet flat tomt i to nivåer. TG1.

Stikkledninger og tanker: Boligen har private stikkledninger tilknyttet kommunalt vann og avløp. Utvendige vann- og avløpsledninger er fra byggeår. TG1.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 3%.
Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) 3. etg - Ildsteder inne i boligen - side 8 i tilstandsrapport - prisanslag Kr 0 - 10 000,-
Yttertak - Overløp på flate tak - side 12 i tilstandsrapport - prisanslag Kr over 300 000,-.
Balkonger, terrasser, veranda etc - 3. etg - Terrasser/inntrukket balkong over innvendige rom - side 13 i tilstandsrapport - prisanslag Kr 100 000 - 300 000,-

TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 5%.
Øvrige rom - 1, 2 og 3 etg - Annet - side 8 i tilstandsrapport.
Innvendige trapper - Innvendige trapper - side 9 i tilstandsrapport.
Yttertak - Konstruksjon - side 12 i tilstandsrapport.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 90%. Se tilstandsrapport.

TGIU Ikke undersøkt - 2%.

Standard

Våtrom - Bad 1. etg: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med sidelys og stikkontakt over servant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. TG1.

Våtrom - Bad 2. etg: Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med sidelys og stikkontakt overser vant. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. TG1.

Kjøkken - 2. etg: Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, vinskap, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Vegghengt ventilator med komfyrvakt. Vannrør av typen rør-i-rør system. Fuktsensor til automatisk vannstopper synlig under oppvaskkum. Synlige avløpsrør av plast. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.

Øvrige rom - 1, 2 og 3 etg: Gulvflater belagt med parkett og fliser. Gulvvarme i entré. Vegg- og himlingsflater i malte flater. Glatte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon.
Peisovn i stue. Elektrisk oppvarming. Gulvsluk på bod.

Oppvarming

Elektrisitet og vedfyring. Varmekabler i gulv på bad og i entré.

Adkomst

Enkel adkomst til boligen fra offentlig veg og fellesarealer. Fra parkeringen i garasjeanlegget i nabobygget kan man ta heis opp til gateplan hvor inngangen til denne boligen befinner seg.

Parkering

Fast biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg i nabobygg. El-bil lader av typen Wallbox Pulsar. Denne er i stand til å levere opp til 22 kW på 32A.
I garasjeanlegget er det også etablert system for oppbevaring av dekk og felles sykkelbod.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtagelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen.
Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid".

Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.
I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen.
Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.
Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven.
Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .

Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle:
1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.

Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon.
I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven).

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport
Selgers egenerklæring
Boliginformasjon fra forr.fører
Grunnkart
Reguleringsplankart
Side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.

Tilgjengelige bygningstegninger, regnskap, budsjett, årsberetning, Vedtekter / husordensregler, referat fra siste generalforsamling, komplette bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås ved henvendelse til megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Husdyr tillatt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng
 • Lademulighet
 • Balansert ventilasjon

Felleskostnader inkluderer

Kabel-TV, kr. 200,-
Vedlikeholdsfond, kr. 215,-
Internett, kr. 320,-
Andel felleskostnad, kr. 2 203,-

Det jobbes i disse dager med budsjett av felleskostnader for neste år. Det ser ut til at det vil bli en omfordeling av postene i oppstillingen over hvor tv-leveranse utgår av fellesavtalen og hver enkelt eier selv må besørge bestilling/betaling av ønsket tv-leverandør. Dog vil det vedlikeholdsfond økes ca tilsvarende slik at fellesutgiftene 2024 vil være omtrentlig på samme nivå som i 2023.

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 585,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 585,- pr. pant. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.9 250,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 115
 • Bruksnr: 1248
 • Seksjonsnr: 4
 • Kommunenr: 5401
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til Berglivegen 59!
Velkommen til Berglivegen 59!
Gjennomgående god standard med downlights, integrerte hvitevarer inkl vinskap, balansert ventilasjon, mv.
Gjennomgående god standard med downlights, integrerte hvitevarer inkl vinskap, balansert ventilasjon, mv.
Barnevennlig beliggenhet innerst i blindveg på vakre Solneset!
Barnevennlig beliggenhet innerst i blindveg på vakre Solneset!
Plassbygget benk levert av Marc/Stella. Kjernen er bjørk kryssfinér og topp og fronter er i MDF eikefinér - 2 dører, 4 skuffer med soft-close og en åpen seksjon, utsparing til kabler på venstre side og kabelgate gjennom hele møbelet.
Plassbygget benk levert av Marc/Stella. Kjernen er bjørk kryssfinér og topp og fronter er i MDF eikefinér - 2 dører, 4 skuffer med soft-close og en åpen seksjon, utsparing til kabler på venstre side og kabelgate gjennom hele møbelet.
Utsikt
Utsikt
Plantegning 1.etg
Plantegning 1.etg
Plantegning 2.etg
Plantegning 2.etg
Plantegning 3.etg
Plantegning 3.etg
I toppetasjen har man stue med store vindusflater og godt gjennomlys
I toppetasjen har man stue med store vindusflater og godt gjennomlys
Ildsted og downlights
Ildsted og downlights
God takhøyde - hele 285 cm
God takhøyde - hele 285 cm
Utgang til sørvendt veranda med morgen- og dagsol
Utgang til sørvendt veranda med morgen- og dagsol
Det er utendørs strømuttak både på veranda 3.etg og ved ytterdør.
Det er utendørs strømuttak både på veranda 3.etg og ved ytterdør.
Moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH
Moderne kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH
God plass til stort spisebord. Det er også plass til sofa i rommet om ønskelig
God plass til stort spisebord. Det er også plass til sofa i rommet om ønskelig
Ytterdøren har digital dørlås av typen Yale Doorman L3 Family som gir full kontroll over døren med app
Ytterdøren har digital dørlås av typen Yale Doorman L3 Family som gir full kontroll over døren med app
Mellom kjøkkenbenk og overskap er det lagt flis av typen individuelle hexagoner av Carrara-marmor
Mellom kjøkkenbenk og overskap er det lagt flis av typen individuelle hexagoner av Carrara-marmor
Moderne kjøkken med mye skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer og god belysning
Moderne kjøkken med mye skap- og benkeplass samt integrerte hvitevarer og god belysning
Integrert vinskap fra mQuvée med to temperatursoner
Integrert vinskap fra mQuvée med to temperatursoner
God takhøyde også i stue/allrom - 2,58m.
God takhøyde også i stue/allrom - 2,58m.
Fra kjøkkenet har man utgang til nordvendt veranda
Fra kjøkkenet har man utgang til nordvendt veranda
Utsikt
Utsikt
Entré med flislagt gulv, varmekabler og skyvedørsgarderobe med Elfa-system.
Entré med flislagt gulv, varmekabler og skyvedørsgarderobe med Elfa-system.
Komplett flislagt bad innenfor entré
Komplett flislagt bad innenfor entré
Baderomsinnredning også fra HTH
Baderomsinnredning også fra HTH
Alle soverommene i boligen er praktisk samlet i 0.etg
Alle soverommene i boligen er praktisk samlet i 0.etg
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 med utgang til hage
Soverom 3 med utgang til hage
Soverommene har takhøyde på 2,55 m, noe som gir en åpen og luftig følelse.
Soverommene har takhøyde på 2,55 m, noe som gir en åpen og luftig følelse.
Pax- garderobeløsning fra Ikea
Pax- garderobeløsning fra Ikea
Bad 1.etg, også det komplett flislagt og gulvvarme.
Bad 1.etg, også det komplett flislagt og gulvvarme.
Bod/tekn.rom
Bod/tekn.rom
Bod med utslagsvask. Sentralstøvsuger med uttak i alle 3 etasjer.
Bod med utslagsvask. Sentralstøvsuger med uttak i alle 3 etasjer.
Gjesteparkering utenfor inngangspartiet. Boligen har tilhørende garasjeplass med Wallbox Pulsar ladeboks. Denne er i stand til å levere opp til 22 kW på 32A.
Gjesteparkering utenfor inngangspartiet. Boligen har tilhørende garasjeplass med Wallbox Pulsar ladeboks. Denne er i stand til å levere opp til 22 kW på 32A.
Fint opparbeidet uteområde
Fint opparbeidet uteområde
Godt med gjesteparkering. Det er god plass til to biler ved inngangen til denne boligen
Godt med gjesteparkering. Det er god plass til to biler ved inngangen til denne boligen
Solneset har fint opparbeidede uteområder med stinett som binder lekeplasser og friområder til boligene
Solneset har fint opparbeidede uteområder med stinett som binder lekeplasser og friområder til boligene