Krillvegen 4

← Tilbake til boliger

Krillvegen 4

Kvaløysletta

Se i kart

Prisantydning:

kr 7 490 000

240 m²

5 soverom

Velholdt enebolig med godkjent utleie, godt med parkering og fantastisk utsikt | fint opparbeidet tomt | barnevennlig

Prisantydning:

kr 7 490 000

Omkostninger:

kr 206 040

Totalpris:

kr 7 696 040

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Mandag 17. juni 17:30–18:15

Boligtype:

Enebolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

186 m²

Internt bruksareal:

201 m² (BRA-i)

Bruksareal:

240 m²

Eksternt bruksareal:

39 m² (BRA-e)

Balkong/Terrasse:

62 m² (TBA)

Soverom:

5

Rom:

7

Byggeår:

1979

Energimerking:

G

Tomt:

738 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 1 706 626

Kort om eiendommen

Velkommen til Krillvegen 4, en flott enebolig i barnevennlige omgivelser!

Huset er opprinnelig oppført på slutten av 70-tallet og fremstår som godt vedlikeholdt opp gjennom årene. Enkel adkomst direkte fra gårdsplass hvor det er godt med parkering både i garasje og utendørs på tomt. Godkjent utleiedel i underetasjen som i dag genererer kr 11 000,- i månedlige leieinntekter.

Eiendommen;
- Flott utsikt
- Kjøkken med integrerte hvitevarer
- Romslig garasje
- Godt med lagring
- Fint opparbeidede uteområder med flere verandaer og terrasser
- Hjørnetomt

Området:
- Barnevennlig beliggenhet i gate uten gjennomgangstrafikk
- Kort veg til fine turområder både sommer og vinter
- Området har både dagligvarebutikk, apotek og treningssenter
- Nærhet til skole og barnehage

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Krillvegen 4 er ligger sentralt plassert på Kvaløysletta. Tomten ligger plassert på hjørnet i starten av en liten, trivelig gate med bare 8 eiendommer, tre på nedersiden, 5 på øversiden, ingen gjennomgangstrafikk og snuplass innerst. Eiendommen ligger vendt mot sørøst og har flott utsikt mot Tromsøya og fastlandet. I umiddelbar nærhet har man flotte turområder både sommer og vinter og gode bussforbindelser. Boligområdet har også kort veg til barneskoler, ungdomsskole og barnehager. Kvaløysletta barnehage ligger ca 1 km unna og Tusseladden friluftsbarnehage ca 500 m. Ca 600 meter til Slettatorget som er bydelens "sentrum" og har dagligvarebutikk, pizzarestaurant, veterinær, treningssenter og apotek.

Innhold

Enebolig over 2 etasjer (samt kaldtloft) bestående av: Underetasje: Gang, stue, kjøkken, bad, 2 soverom, vaskerom og 2 boder 1. etasje: Stue, 2 ganger, 3 soverom, bad og kjøkken Utgang fra stue til balkong og fra soverom til balkong. Utgang fra entreer til terrasser.

Balkong i 1. etasje oppmålt til 4 m2 (TBA). Balkong i 1. etasje oppmålt til 38 m2 (TBA). Terrasse i 1. etasje oppmålt til 16 m2 (TBA). Terrasse i underetasje oppmålt til 4 m2 (TBA).

Tomt

Fint beliggende hjørnetomt på Kvaløysletta, i Krillvegen. Tomten er terrassert med innkjørsel/gårdsplass på høyde med inngang til øvre plan i boligen. I front av huset er tomten terrassert til ca samme høyde som underetasjen. Tomten er fint opparbeidet med plen, diverse beplantning, brostein, terrasse på terreng, diverse støttemurer, blomsterkasser og biloppstillingsplasser. Frittstående redskapsbod plassert på tomten. Det gjøres oppmerksom på at opparbeidet plenareal er strukket noe utenfor tomtegrensene til eiendommen (eier Tromsø kommune).

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 1979. Grunnmur av lettklinkerblokker. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner. Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdører i forskjellig utførelse, fra forskjellige årstall. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon.

Etasjeskiller - Underetasje: Støpt gulv mot grunn. Følgende rom er målt: Stue og stue (motsatt retning). TG2.

Etasjeskiller - 1. etasje: Etasjeskiller av trekonstruksjoner. Følgende rom er målt: Stue og stue (motsatt retning). TG2.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør av kobber. Vanninntaksrør i kobber. Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er plassert på vaskerom. Varmtvannsbereder på 198L (fra 2007) plassert på vaskerom.
Varmtvannsbereder på 116L (fra 2005) plassert under kjøkkenbenk. TG1 og TG2.

Rom for varig opphold. Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen. Underetasje: I gang er takhøyden målt til 2,39 meter og på bad er takhøyden målt til 2,38 meter. 1. etasje: I stue er takhøyden målt til 2,38 meter og på kjøkken er takhøyden målt til 2,40 meter.

Radon: følge huseier er det foretatt måling av radon og verdiene er innenfor statens anbefalte grenseverdi. Dokumentasjon er ikke fremlagt. Dette er ikke videre undersøkt i denne rapporten. TG1.

Elektrisk anlegg: Det er foretatt en forenklet vurdering av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og eiers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang. Boligen har delvis skjult og delvis åpent elektrisk anlegg. TG2.

Brann: Leiligheten har røykvarsler og brannslukningsapparat. På grunn av oppføringstidspunktet av boligen er det ikke kjent om brannskillere i boligen vil kunne oppfylle dagens forskriftskrav. TG1 og TG3.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med stående trekledning. TG2 og TGIU.

Dører og vinduer: Boligen har entrédør med glassfelter og sikkerhetslås. Vinduer med karmer av tre, tre- og to-lags glass (fra byggeår, 1980, ukjent årstall, 2010 (ifølge eier) og 2015). Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass (fra 2010). Balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass (fra byggeår). TG1 og TG2.

Yttertak: Yttertak av saltakskonstruksjon. Utvendig belagt med takplater av metall fra 2000. Undertak fra byggeår, av asfaltpapp. Pipe helkledd i metall med pipetopp. Renner og nedløp i metall. TG1 og TG2.

Balkonger, terrasser, veranda etc - Østvendt- stor: Utgang fra stue til østvendt balkong på 38 m2. Rekkverkshøyde er målt til 0,87 meter. Balkong i betong- og trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Balkongen har utebelysning og utvendig stikkontakt. Gulvoverflater belagt med terrassebord. TG2.

Terrasser / platting på terreng - Vestvendt: Utgang fra stue til vestvendt markterrasse på 16 m2. Terrasse i betongkonstruksjoner. Gulvoverflater belagt med fliser. Terrassen har uttrekkbar sidemarkise (vindskjerm) og utvendig stikkontakt. TG1.

Utvendige trapper: Utvendig trapp i betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. TG1.

Grunnmur, fundamenter: Boligen har grunnmur i lettklinkerblokker. Boligen er fundamentert på søyler/pilarer av tre. Støpt plate på mark. Fundamentert på ukjent byggegrunn. TG1 og TGIU.

Drenering: Dreneringen er fra byggeår. Synlig utvendig grunnmursplate (fuktsperre). Nedløpsrør for takvann er ledet ned i drensrør. Svakt skrånende tomt. TG2.

Forstøtningsmurer: Diverse forstøtningsmurer av lettklinkerblokker. TG2.

Stikkledninger og tanker: Boligen har private stikkledninger tilknyttet kommunalt vann og avløp. Utvendige vann- og avløpsledninger er fra byggeår. TG1.

Frittstående byggverk - Integrert garasje. Innebygd garasje. Bygning i trekonstruksjoner. Innsiden er oppmålt til ca. 29 m2. Fasaden er kledd med stående trekledning. Saltak i trekonstruksjoner (besiktiget fra bakkenivå). Yttertak er utvendig tekket med metallplater. Ifølge huseier har konstruksjonen isolerte vegger og tak. TG2.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT

TG3. Strakstiltak nødvendig. - 1%.
Brann - Brannskiller - Sjablongmessig prisanslag Kr 0 - 10 000 - side 15 i tilstandsrapporten.

TG2. Alder, slitasjeskader m.v - 24%.
Våtrom - Bad. Utleie. Overflater vegger - side 8 i tilstandsrapporten.
Våtrom- Avløpsrør (ink. sluk) - side 8 i tilstandsrapporten.
Våtrom - Bad. 1. etasje Helhetsvurdering - side 9 i tilstandsrapporten.
Våtrom - Vaskerom. Helhetsvurdering - side 10 i tilstandsrapporten.
Kjøkken - Utleie. Vannrør - side 10 i tilstandsrapporten.
Kjøkken - 1. etasje. Vannrør - side 11 i tilstandsrapporten.
Kjøkken - Annet. - side 11 i tilstandsrapporten.
Toalettrom - (Ikke våtrom) Ventilasjon - side 11 i tilstandsrapport.
Øvrige rom - Overflater gulv. - side 12 i tilstandsrapport.
Øvrige rom - Annet. - side 12 i tilstandsrapport.
Rom under terreng - (kjeller, underetasje, sokkeletasje) Spesielle observasjoner - side 12 i tilstandsrapporten.
Rom under terreng - (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Overflater gulv - side 12 i tilstandsrapporten.
Innvendige trapper - Innvendige trapper - side 13 i tilstandsrapporten.
Etasjeskiller - Underetasje. Skjevhetsmåling - side 14 i tilstandsrapporten.
Etasjeskiller - 1. etasje. Skjevhetsmåling - side 14 i tilstandsrapporten.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - side 14 i tilstandsrapporten.
Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - side 14 i tilstandsrapporten.
Elektrisk anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - side 15 tilstandsrapporten.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - Fasader ink. kledning - side 16 i tilstandsrapporten.
Dører og vinduer - Vinduer - side 16 i tilstandsrapporten.
Yttertak - Tekking (undertak, lekter og yttertekking) - side 16 i tilstandsrapporten.
Balkonger, terrasser, veranda etc - Østvendt- stor - Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - side 17 i tilstandsrapporten.
Balkonger, terrasser, veranda etc - Østvendt- liten - Utkragede eller understøttede konstruksjoner (balkonger, verandaer) - side 17 i tilstandsrapporten.
Drenering Helhetsvurdering - side 18 i tilstandsrapporten.
Forstøtningsmurer - Forstøtningsmurer - side 18 i tilstandsrapporten.
Frittstående byggverk - Integrert garasje - Frittstående byggverk - side 19 i tilstandsrapporten.

TG1. I orden - 72%.

TGIU. Ikke undersøkt. 3 %.

Standard

Våtrom - Bad- utleie: Baderom oppgradert i 2015 (ifølge eier). Flislagt gulv med gulvvarme. Baderomsplater på vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys og stikkontakt over servant. Dusjkabinett med dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av kobber.
Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i vegg. Opplegg for vaskemaskin. TG1 og TG2.

Våtrom - Bad- 1. etasje: Baderom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være delvis oppgradert i 2007 (basert på datomerking på avløpsrør for servant).Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger.Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer og dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant .Vegghengt baderomsmøbel med skuffer og dører. Dusjkabinett med dusjarmatur. Badekar med innebygget badekararmatur. Vegghengt toalett.Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. TG2.

Våtrom - Vaskerom: Vaskerom fra ukjent eksakt årstall, vurdert til å være delvis oppgradert i 2007 (basert på datomerking på avløpsrør for servant).Flislagt gulv. Tapet på vegger. Takplater i himling. Vegghengt utslagsvask med armatur. Vannrør av kobber.avløpsrør av plast.Naturlig avtrekksventil på vegg. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder plassert i hjørne. TG2.

Kjøkken - UtleieInnredningen er fra 2008.Innredning med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Frittstående komfyr og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap. Vannrør av kobber .Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat.
Vegg- og himlingsflater i tapetserte flater og takplater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. TG1 og TG2.

Kjøkken - 1. etasjeÅpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra 2010.Innredning med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap.Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Vegg- og himlingsflater i veggplater og takplater. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. TG1 og TG2.

Toalettrom (Ikke våtrom) - Gulvflater belagt med laminat. Tapetserte veggflater. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Vegghengt servant med ett-greps armatur. Gulvstående toalett. Vannrør av kobber.Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. TG1 og TG2.

Øvrige rom - Gulvflater belagt med parkett, laminat og fliser. Gulvvarme i entré.Vegg- og himlingsflater i veggplater, malt panel, takplater og malt mur. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet. TG1 og TG2.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Underetasjen er innredet og har utlektede kjellervegger. Gulvflater belagt med parkett, gulvbelegg og vegg til vegg teppe. Gulvvarme i entré. Vegg- og himlingsflater i malte flater, tapetserte flater, malte tapetserte flater, veggplater, panel og takplater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming. TG1 og TG2.

Loft - uinnredet / råloft - Uinnredet kaldtloft. Adkomst via takluke og stige. Gulvet er stedvis kledd med plater. Synlige taksperrer. Lufteluke i gavlvegg. TG1 og TGIU.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp) - Elementpipe fra byggeår. Peisovn med glassdør i stue. TG1.

Innvendige trapper - Innvendig trapp av tre. TG2.

Oppvarming

Elektrisk og ildsted. Vedovn plassert i stuen. Varmekabler i gulv i følgende rom hoveddel; bad, entré og soverom innenfor entré. Følgende rom med gulvvarme i utleiedel: bad og entré. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomt fra offentlig veg.

Parkering

Parkering i garasje i tilknytning til boligen. Denne har et areal på 29 kvm. Ellers parkering utendørs foran garasjen og på etablert biloppstillingsplass i tomtens nordlige hjørne. Det gjøres oppmerksom på at denne parkeringen er noe planert ut over eiendommens grenser (eier Tromsø kommune).

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene. I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven). All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport, selgers egenerklæring, grunnkart, reguleringsplankart, side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Diverse

- Nye eiere kan bestemme om dør mot soverom nede skal være slik den er, eller lukket med en isolert gipsvegg. Rommet males i ønsket farge før overlevering.
- Mulighet for å flytte vaskemaskin og tørketrommel opp på badet.
- Gulv og lys på kaldloft.
- Gulv og tak åser går ut fremfor stuevindu som mulig kan gi en enkel utvidelse av stua.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kjæledyr tillatt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Utvidelsesmuligheter
 • Turterreng
 • Lademulighet

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 500,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 500,- pr. pant. Attestasjonsgebyr, kr. 240,-. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr. 15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 72
 • Bruksnr: 345
 • Kommunenr: 5501
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Mandag 17. juni 17:30–18:15

Velkommen til flotte Krillvegen 4!
Velkommen til flotte Krillvegen 4!
Eiendommen har flott utsikt over Sandnessundet mot Tromsøya og fastlandet med Tromsdalstinden og Fjellheisen i fokus!
Eiendommen har flott utsikt over Sandnessundet mot Tromsøya og fastlandet med Tromsdalstinden og Fjellheisen i fokus!
Lys stue med store vindusflater og godt gjennomlys
Lys stue med store vindusflater og godt gjennomlys
Ildsted - flott på kalde vinterdager
Ildsted - flott på kalde vinterdager
Plantegning 1.etg
Plantegning 1.etg
Plantegning 0.etg
Plantegning 0.etg
Ett av soverommene er plassert innenfor stuen
Ett av soverommene er plassert innenfor stuen
Fra stuen har man også utgang til skjermet, lun terrasse
Fra stuen har man også utgang til skjermet, lun terrasse
Til høyre ser man en praktisk inngang til garasjen
Til høyre ser man en praktisk inngang til garasjen
Fra terrassen er det nedgang til fint plenområde
Fra terrassen er det nedgang til fint plenområde
I stue, kjøkken og gang er det downlights
I stue, kjøkken og gang er det downlights
Tak- og gulvåser strekker seg ut over verandaen, så om ønskelig er utvidelse av stuen en forholdsvis enkel oppgave
Tak- og gulvåser strekker seg ut over verandaen, så om ønskelig er utvidelse av stuen en forholdsvis enkel oppgave
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Stue og kjøkken i delvis åpen løsning
Nyere kjøkken med integrerte hvitevarer (koketopp, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap)
Nyere kjøkken med integrerte hvitevarer (koketopp, stekeovn, microbølgeovn, oppvaskmaskin samt kjøl- og fryseskap)
Godt med skap- og benkeplass
Godt med skap- og benkeplass
Flott utsikt også fra kjøkkenbordet
Flott utsikt også fra kjøkkenbordet
Entré med flislagt gulv og varmekabler (spilleautomat følger ikke med)
Entré med flislagt gulv og varmekabler (spilleautomat følger ikke med)
Flislagt bad med gulvvarme og både dusj og badekar.
Flislagt bad med gulvvarme og både dusj og badekar.
Downlights og vegghengt toalett. Rommet har sensor styrt lys.
Downlights og vegghengt toalett. Rommet har sensor styrt lys.
Toalettrom
Toalettrom
Vaskerom underetasje
Vaskerom underetasje
Soverom
Soverom
Veranda utenfor soverom
Veranda utenfor soverom
Entré og soverom
Entré og soverom
Fin flislagt platting ved inngangspartiet
Fin flislagt platting ved inngangspartiet
Eiendommen har fint opparbeidet plen og beplantning
Eiendommen har fint opparbeidet plen og beplantning
Godkjent utleiedel i underetasjen som er lys og trivelig
Godkjent utleiedel i underetasjen som er lys og trivelig
Godt lysinnslipp og downlights
Godt lysinnslipp og downlights
Kjøkken
Kjøkken
Stue og soverom
Stue og soverom
Leiligheten har 2 soverom.
Leiligheten har 2 soverom.
Entré og det andre soverommet
Entré og det andre soverommet
Flislagt gulv og varmekabler
Flislagt gulv og varmekabler
Bad med fliser og varme i gulvet.
Bad med fliser og varme i gulvet.
Badet har skyvedør med plass til vaskemaskin og tørketrommel bak
Badet har skyvedør med plass til vaskemaskin og tørketrommel bak
Steinlagt innkjørsel
Steinlagt innkjørsel
Eiendommen har godt med parkering både i og foran garasjen, men også på planert plass til venstre for huset
Eiendommen har godt med parkering både i og foran garasjen, men også på planert plass til venstre for huset
Flott hjørnetomt med luftige omgivelser
Flott hjørnetomt med luftige omgivelser
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde