Kaldslettneset 1

← Tilbake til boliger

Kaldslettneset 1

Tromsdalen

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 850 000

179 m²

3 soverom

Tomannsbolig med dobbelgarasje | Gode solforhold|Utsikt | Stor hage |Barnevennlig

Prisantydning:

kr 6 850 000

Omkostninger:

kr 187 540

Totalpris:

kr 7 037 540

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Mandag 17. juni 18:00–18:30

Boligtype:

Tomannsbolig

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

130 m²

Internt bruksareal:

179 m² (BRA-i)

Bruksareal:

179 m²

Balkong/Terrasse:

26 m² (TBA)

Soverom:

3

Rom:

5

Etasje:

3

Byggeår:

2017

Energimerking:

B

Tomt:

462 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 2 030 282

Kort om eiendommen

Velkommen til Kaldslettneset 1!
Lekker og innbydende tomannsbolig fra 2017 med svært god intern beliggenhet.
Boligen går over 3 plan og holder en gjennomgående høy standard med 2 flislagte bad, parkett, integrerte hvitevarer og balansert ventilasjon.
0. etasje inneholder en pen dobbelgarasje med bod og trappoppgang. 1. etasje inneholder entré, hall, 1 soverom, bad, kjøkken og spisestue.
Utgang til veranda med flott utsikt og gode solforhold!
2. etasje inneholder stue, 2 soverom og bad.
Boligen ligger i et populært og barnevennlig område bare 10 minutter unna bysentrum men samtidig landlig, med turterreng rett utenfor døren!
I området er det flere lekeplasser og fine uteområder.

For mer informasjon, kontakt eiendomsmegler Levi Gout på TLF 902 65 250!

Beliggenhet

Attraktivt boligområde på Solligården som ligger sør for Solstrand på fastlandet. Området er bebygget med eneboliger, rekkehus og leiligheter. Avstand til Tromsø sentrum ca. 7,5 kilometer.
Busstopp i umiddelbar nærhet. Avstand til kjøpesenter i Tromsdalen ca. 6 km. Sol og åpen beliggenhet med meget god utsikt mot Tromsøya, Kvaløya og omkringliggende fjell. her har en toppturmuligheter og turstier rett utenfor ytterdøra! Gapahuk og fin bålplass rette over gaten.

Tomt

Tomt opparbeidet med asfaltert vei, diverse beplantninger, plenareal, lekeplass og integrert garasje. Lader for elbil montert.

Bebyggelse

Villabebyggelse.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2017. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Flatt tak (ikke besiktiget). Yttertak er utvendig tekket med asfaltpapp. Entrédør med sikkerhetslås og glassfelter. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon.

SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT
TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 0%.

TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 3%.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 92%. Se tilstandsrapport.

TGIU Ikke undersøkt - 5%.

Følgende punkter har i tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2(TG2):
Kjøkken - Overflater gulv: Det er stedvis knirk i gulvet. Eksakt årsak er ukjent. Tiltak kan iverksettes ved behov.

Våtrom bad 2etg - overflater gulv: Det registreres bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser. Eksakt årsak er ikke kjent. Forholdet indikerer manglende vedheft mellom flis og underlag. Fliser med bom kan løsne og være svekket mot ytre påvirkninger. Jevnlig ettersyn anbefales slik at tiltak kan iverksettes ved behov.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 06.06.2024.

Standard

Våtrom - Bad- 1. etasje:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Gulvstående baderomsmøbel. Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system. Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Våtrom - Bad- 2. etasje:
Baderom fra byggeår. Flislagt gulv med gulvvarme. Flislagte vegger. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer og dører. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant. Vegghengt baderomsmøbel med dører. Dusjhjørne med dører. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning. Kvik kjøkkeninnredning. Innredningen er fra byggeår. Innredning med glatte fronter. Benkeplate av stein. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og fryser. Ventilator i overskap. Komfyrvakt. Vannrør av typen rør-i-rør system. Automatisk vannstopper med fuktsensor. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med parkett. Vegg og himlingsflater i malte flater.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett og fliser. Gulvvarme i entré. Vegg- og himlingsflater i malte flater og takplater. Glatte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon. Elektrisk oppvarming.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Vannrør med rør-i-rør system. Vanninntaksrør i plast. Hovedstoppekran er plassert på vanninntaksrør. Stoppekran er plassert i fordelerskap. Synlige avløpsrør i plast.
Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Automatisk vannstopper med fuktsensor i fordelerskap. Automatisk vannstopper med fuktsensor på kjøkken. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad. Varmtvannsbereder på 200L (fra 2017) plassert på bad. Sentralstøvsuger plassert i bod. Varmepumpe i stue og varmepumpe i trappegang opp til 2. etasje. Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat plassert i bod.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming,varmepumpe, balansert ventilasjon. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

God adkomst fra offentlig vei.

Parkering

Dobbelgarasje samt parkering på tomten.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene. I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.
* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven). All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport, selgers egenerklæring, grunnkart, reguleringsplankart, side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kjæledyr tillatt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Rolig
 • Utsikt
 • Lademulighet
 • Balansert ventilasjon

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 500,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 500,- pr. pant. Attestasjonsgebyr, kr. 240,-. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.15 050,- med eget bnr og størrelse på under 230 kvm BRA, kr. 17 550,- med eget bnr og størrelse over 230 kvm BRA og kr. 9 250,- med snr (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 18
 • Bruksnr: 723
 • Kommunenr: 5501
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Mandag 17. juni 18:00–18:30

Velkommen til Kaldslettneset 1 presentert av Hjem Eiendomsmegling
Velkommen til Kaldslettneset 1 presentert av Hjem Eiendomsmegling
Entre i 1. etasje med skyvedørsgarderobe
Entre i 1. etasje med skyvedørsgarderobe
Romslig kjøkken med rikelig med lysinnslipp
Romslig kjøkken med rikelig med lysinnslipp
Mye god lagringsplass på kjøkkenet
Mye god lagringsplass på kjøkkenet
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Utgang til veranda fra kjøkkenet
Utgang til veranda fra kjøkkenet
Fine uteområder med gode solforhold
Fine uteområder med gode solforhold
Utsikt mot Tromsøya og Kvaløya
Utsikt mot Tromsøya og Kvaløya
Verandaen går rundt sør- og vestsiden
Verandaen går rundt sør- og vestsiden
Stuen ligger i 2. etasje
Stuen ligger i 2. etasje
Spektakulær utsikt herfra!
Spektakulær utsikt herfra!
To fulle bad i boligen
To fulle bad i boligen
Smart løsning for å skjule vaskemaskin og tørketrommel!
Smart løsning for å skjule vaskemaskin og tørketrommel!
Bad 2. etasje
Bad 2. etasje
Soverom 1. etasje
Soverom 1. etasje
To av soverommene ligger i 2. etasje
To av soverommene ligger i 2. etasje
Garderobeskap på soverom
Garderobeskap på soverom
soverom 3
soverom 3
Direkte inngang fra garasjen i 0. etasje
Direkte inngang fra garasjen i 0. etasje
Plass til to biler. 11kw EL-billader
Plass til to biler. 11kw EL-billader
Romslig bod innenfor garasje
Romslig bod innenfor garasje
Svært flotte uteområder!
Svært flotte uteområder!
Lekeplass like ved
Lekeplass like ved
Plantegning underetasje
Plantegning underetasje
Plantegning første etasje
Plantegning første etasje
Plantegning andre etasje
Plantegning andre etasje