Løvesvingen 20

← Tilbake til boliger

Løvesvingen 20

Kvaløya

Se i kart

Prisantydning:

kr 6 800 000

217 m²

3 soverom

Innholdsrikt enderekkehus med flott utsikt, fine utearealer og romslig garasje | barnevennlig område | nærhet til marka

Prisantydning:

kr 6 800 000

Omkostninger:

kr 186 790

Totalpris:

kr 6 986 790

Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Tirsdag 18. juni 17:00–17:45

Boligtype:

Rekkehus

Eierform:

Eier (Selveier)

Primærrom:

150 m²

Internt bruksareal:

206 m² (BRA-i)

Bruksareal:

217 m²

Eksternt bruksareal:

11 m² (BRA-e)

Balkong/Terrasse:

47 m² (TBA)

Soverom:

3

Rom:

4

Byggeår:

2004

Energimerking:

D

Tomt:

467 m² (eiet)

Formuesverdi:

kr 2 122 268

Kort om eiendommen

Løvesvingen 20 er et innholdsrikt rekkehus beliggende på barnevennlige Storelva.

Området er kjent for sin nærhet til flotte turmuligheter både sommer- og vintertid. Gangavstand til både idrettshall, barnehage samt barne- og videregående skole. Gode bussforbindelser og dagligvarebutikk.

Huset har løsning over 3 etasjer med 3 soverom, romslig bad og praktisk vaskerom. I midt etasjen finner man stue med vedfyring og et stort,praktisk kjøkken med mye skap- og benkeplass samt utgang til terrasse. Praktisk hems som kan benyttes til lekeareal, hjemmekontor eller lignende. Integrert garasje med mye lagringsplass og direkte inngang til boligen.

Flere av boligene i feltet har gjort takopplett for å øke arealet på loftet med f.eks ytterligere 2 soverom og ekstra bad.

Velkommen til visning!

Beliggenhet

Løvesvingen 20 er beliggende sentralt til på Storelva på Kvaløya i etablert boligfelt med eneboliger, rekkehus og flerhusbebyggelse.

Området er kjent for sin umiddelbare nærhet til flotte rekreasjonsområder. Vinterstid kan toppturskiene spennes på ved ytterdøra for en tur opp Rødtinden og langrennsskinene for fantastiske langrennsløyper rundt Storelva skistadion hvor det var arrangert NM på ski i 2016. Det er i tillegg korte avstander til kjente utfartsområder på Kattfjordeiet, og ellers områder på Kvaløya.

Sommerstid har man også gode muligheter for fine turmuligheter samt sykkelterreng både langs landevei og i terreng. Busstopp i gangavstand med gode forbindelser til Tromsø sentrum.

Innhold

Underetasje med gang, soverom, bad, vaskerom, garasje og boder.
1.etg med stue og kjøkken.
Loft med gang, toalettrom, 2 soverom, bod og hems.
Frittstående utebod i trekonstruksjoner.

Tomt

Fint opparbeidet og terrassert tomt hvor det er etablert trapper mellom nivåene, støtemurer og beplantning. Ettersom eiendommen ligger på enden og grenser til regulert grøntareal har man god plass til snødeponering.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Etasjeskiller - 1.etg: Etasjeskille av trekonstruksjoner. Det er gjort målinger i følgende rom: Kryssmåling stue. TG2.

Etasjeskiller - Loft: Etasjeskille av trekonstruksjoner. Det er gjort målinger i følgende rom: Gang og soverom. TG2.

Tekniske anlegg, VVS anlegg: Tekniske anlegg fra varierende årstall. Vannrør med rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Vanfordelingsskap montert på vaskerom. Stoppekran tilgjengelig via inspeksjonsluke på vaskerom. Stakeluke montert i vegg på bod underetasje. CTC varmtvannsbereder fra 2004 montert på vaskerom. TG1 og TG2.

Rom for varig opphold: Takhøyder er målt på tilfeldige plasser i boligen. På soverom underetasje er det målt 2,39 meter takhøyde. I stue 1. etg er det målt 2,38 meter
takhøyde.

Radon: Det er ikke foretatt radonmåling i boligen og verdiene er derfor ukjent. For å kartlegge de faktiske forholdene, må det gjennomføres målinger. TG2.

Elektrisk anlegg: Sikringsskap med automatsikringer montert i gang underetasje. Det er foretatt en forenklet vurdering av deler av det elektriske anlegget. Vurderingen omfatter ikke funksjonstesting, eller kontroll av skjult anlegg. Det legges vekt på at den bygningssakkyndige ikke er elfagmann. Vurderingen er derfor begrenset til visuelle vurderinger og selgers informasjon. På generelt grunnlag anbefales det alltid å gjennomføre en utvidet el-kontroll. TG2.

Brann: Boligen har røykvarsler og brannslukningsutstyr. TG1.

Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: Boligen har yttervegger i trekonstruksjoner. Utvendig kledd med liggende trekledning. TG2.

Dører og vinduer: Vinduer med 2-lags glass fra 2003 og 2004, karmer/rammer av tre. Veranda dør med 2-lags glass fra 2004 og 2022. Profilerte fabrikkmalt entredør med 2-lags glass fra byggeår. TG1.

Yttertak - Hovedtak: Yttertak av saltakskonstruksjon. Tak tekket med shingel fra byggeår. Renner og nedløp i metall. TG3.

Balkonger, terrasser, veranda etc: Utgang fra stue til sørvendt veranda på ca 21 m2. Rekkverkshøyde er målt til 0,95 meter. Veranda i trekonstruksjoner med rekkverk av tre.
Gulvoverflater er belagt med terrassebord. Veranda har utebelysning og utvendig stikkontakt.
Utgang fra stue til østvendt veranda på ca 26 m2. Rekkverkshøyde er målt til 0,95 meter. Veranda i trekonstruksjoner med rekkverk av tre. Gulvoverflater er belagt med terrassebord. Veranda har utebelysning og utvendig stikkontakt. TG2.

Grunnmur, fundamenter: Grunnmur i betongkonstruksjoner. TG2 og TGIU.

Drenering: Dreneringen er fra byggeår. Synlig utvendig grunnmursplate (fuktsperre). Beslag som toppavslutning. Enkelte nedløpsrør for takvann er ledet ned i drensrør, andre er avsluttet over bakkenivå. Skrånende tomt. TG2.

Stikkledninger og tanker: Boligen har private stikkledninger tilknyttet kommunalt vann og avløp. Utvendige vann- og avløpsledninger er fra byggeår. TG1.

Frittstående byggverk - Utebod: Frittstående utebod. Bygning i trekonstruksjoner. Innsiden er oppmålt til ca 11 m2. Fasaden er kledd med liggende trekledning. Saltak i trekonstruksjoner (besiktiget fra bakkenivå). Yttertak er utvendig tekket med takpapp. I følge huseier har konstruksjonen isolerte vegger og tak. TG2.


SAMMENDRAG AV TILSTANDSGRADER I TILSTANDSRAPPORT

TG3 Store eller alvorlige avvik (strakstiltak nødvendig) - 0%.
Yttertak - Hovedtak - Helhetsvurdering - side 16 i tilstandsrapport - Sjablongmessig prisanslag Kr 100 000 - 300 000,-.

TG2 Vesentlige avvik (alder, slitasje, skader mv.) - 32%.
Våtrom - Bad underetasje - Overflater gulv - side 9 i tilstandsrapport.
Våtrom - Fallforhold (gulv) - side 9 i tilstandsrapport.
Våtrom - Annet - side 9 i tilstandsrapport.
Våtrom - Vaskerom - Vannrør - side 10 i tilstandsrapport.
Våtrom - Vaskerom - Overflater vegger - side 10 i tilstandsrapport.
Våtrom - Vaskerom - Annet - side 10 i tilstandsrapport.
Kjøkken - Overflater gulv - side 10 i tilstandsrapport.
Toalettrom (Ikke våtrom) - Ventilasjon - side 11 i tilstandsrapport.
Toalettrom (Ikke våtrom) - Vannrør - side 11 i tilstandsrapport.
Øvrige rom - 1.etg - Overflater gulv - side 11 i tilstandsrapport.
Rom under terreng - Underetasje - Overflater gulv - side 12 i tilstandsrapport.
Rom under terreng - Konstruksjoner (tilfarergulv, himling og vegger) - side 12 i tilstandsrapport.
Rom under terreng - Innerdører - side 12 i tilstandsrapport.
Loft - innredet - Loftsetasje - Overflater gulv - side 12 i tilstandsrapport.
Loft - innredet - Loftsetasje - Konstruksjonsoppbygging - side 12 i tilstandsrapport.
Ildsteder / skorsteiner innvendig- Skorsteiner inne i boligen - side 13 i tilstandsrapport.
Ildsteder / skorsteiner innvendig- Ildsteder inne i boligen - side 13 i tilstandsrapport.
Innvendige trapper - Innvendige trapper- side 13 i tilstandsrapport.
Etasjeskiller - 1.etg - Skjevhetsmåling- side 13 i tilstandsrapport.
Etasjeskiller - Loft - Skjevhetsmåling- side 13 i tilstandsrapport.
Tekniske anlegg, VVS anlegg - Varmtvannsbereder (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - side 14 i tilstandsrapport.
Tekniske anlegg, VVS anlegg - Vannrør (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom) - side 14 i tilstandsrapport.
Radon - Radon - side 14 i tilstandsrapport.
Elektrisk anlegg - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - side 15 i tilstandsrapport.
Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon - Helhetsvurdering - side 15 i tilstandsrapport.
Balkonger, terrasser, veranda etc - Utkragede eller understøttede konstruksjoner - side 16 i tilstandsrapport.
Grunnmur, fundamenter - Grunnmur - side 17 i tilstandsrapport.
Drenering - Helhetsvurdering - side 17 i tilstandsrapport.
Frittstående byggverk - Utebod - Helhetsvurdering - side 17 i tilstandsrapport.

TG1 Mindre eller moderate avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) og 0 Ingen avvik (funksjonssvikt ikke oppdaget) - 63%. Se tilstandsrapport.

TGIU Ikke undersøkt - 5%.

Standard

Våtrom - Bad underetasje: Bad fra 2021 ifølge informasjon fra selger. Flislagt gulv med gulvvarme. Vegger med flis og våtromsplater. Nedsenket himling med downlights. Malte flater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffer. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Speil med overlys. Dusjnisje med glassvegg. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekksvifte i vegg. TG1, TG2 og TGIU.

Våtrom - Vaskerom: Vaskerom fra 2018 ifølge informasjon fra selger. Gulvflate belagt med gulvbelegg. Veggflater med våtromsplater og panelbord. Himlingsbord i himling med downlights. Vaskeromsinnredning med benkeplate av laminat. Nedfelt utslagsvask med ett-greps armatur. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast.
Mekanisk avtrekksvifte i vegg. Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system. Varmtvannsbereder plassert på siden av innredning. TG1 og TG2.

Kjøkken: Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra 2017 med profilerte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Nedfelt platetopp. Integrert oppvaskmaskin og komfyr. Frittstående kjøleskap. Vegghengt ventilator. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Gulvflater belagt med laminat. Tapetserte veggflater. Himlingsbord i himling med downlights. Glassplate bak platetopp. TG1 og TG2.

Toalettrom (Ikke våtrom): Gulvflate belagt med gulvbelegg. Malte plater og tapetserte veggflater. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning med skuffe. Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur. Vannrør av kobber. Synlige avløpsrør av plast. Naturlig avtrekksventil på vegg. TG1 og TG2.

Øvrige rom - 1.etg: Gulvflater belagt med laminat. Veggflater med tapetserte flater og malte plater. Himlingsbord i himling. Naturlig ventilasjon via ventiler. Peisovn i stue.
Øvrig oppvarming med elektrisitet. TG1 og TG2.

Rom under terreng (kjeller, underetasje, sokkeletasje) - Underetasje: Underetasjen er innredet og har utlektede kjellervegger. I følge huseier ble underetasje innredet når boligen ble bygget. Gulvflater belagt med flis, laminat, gulvbelegg og støpt gulv. Veggflater med panel, malte plater og tapetserte flater. Himling med himlingsbord, panel, takplater og malte flater. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. Elektrisk oppvarming. TG1 og TG2.

Loft - innredet - Loftsetasje: Loftsetasjen er innredet. I følge huseier ble loftet innredet i byggeår. Gulvflater belagt med laminat. Veggflater med malte plater og tapeserte flater. Himling/skråtak med takplater og himlingsbord. Profilerte innerdører. Naturlig ventilasjon via ventiler. TG1 og TG2.

Ildsteder / skorsteiner innvendig. (Omfatter ikke funksjonalitet og innvendig pipeløp): Stålpipe fra byggeår tilkoblet vedovn i stue. TG2 og TGIU.

Innvendige trapper: Innvendig trapp av tre med rekkverk av tre. TG2.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyring. Varmekabler i gulv på bad, vaskerom og entré. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg.

Parkering

Godt med parkering i integrerte garasje samt utendørs på tomt.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.

For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene. I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.

Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.

Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges som den er eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.

Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.

Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers egenandel / egenrisiko ), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.

Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen som den er .
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.

Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.

Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.

I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner vedrørende utleie.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven). All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Vedlegg til salgsoppgaven

Takst/tilstandsrapport, selgers egenerklæring, grunnkart, reguleringsplankart, side 1 av energimerkingen. Ta kontakt med megler for komplett energimerking.
Tilgjengelige bygningstegninger, bygningsdata, bestemmelser til aktuelle reguleringsplaner fås hos megler. Salgsoppgaven er ikke å anse som komplett uten alle vedlegg.

Fasiliteter

 • Balkong/Terrasse
 • Barnevennlig
 • Bredbåndstilknytning
 • Garasje/P-plass
 • Hage
 • Kjæledyr tillatt
 • Offentlig vann/kloakk
 • Peis/Ildsted
 • Rolig
 • Utsikt
 • Turterreng

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 500,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 500,- pr. pant. Attestasjonsgebyr, kr. 240,-. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr. 15 050,- for boliger under 230 kvm BRA og kr. 17 550,- for boliger over 230 BRA (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 71
 • Bruksnr: 611
 • Kommunenr: 5501
Espen Richardsen

Espen Richardsen

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Tirsdag 18. juni 17:00–17:45

Velkommen til Løvesvingen 20, et innholdsrikt enderekkehus på barnevennlige Storelva
Velkommen til Løvesvingen 20, et innholdsrikt enderekkehus på barnevennlige Storelva
Fint opparbeidet eiendom med plen, støttemurer og diverse beplantning. Godt med parkering. Flere av boligene i feltet har gjort takopplett på tilbygg over garasje for å få ytterligere 2 soverom i øverste etasje.
Fint opparbeidet eiendom med plen, støttemurer og diverse beplantning. Godt med parkering. Flere av boligene i feltet har gjort takopplett på tilbygg over garasje for å få ytterligere 2 soverom i øverste etasje.
Boligen har stue med god takhøyde og godt innslipp av naturlig lys
Boligen har stue med god takhøyde og godt innslipp av naturlig lys
Fin utsikt fra stuen
Fin utsikt fra stuen
Praktisk hems over stuen som kan brukes til lekeareal, hobbyrom eller for eksempel hjemmekontor
Praktisk hems over stuen som kan brukes til lekeareal, hobbyrom eller for eksempel hjemmekontor
Ildsted i stuen
Ildsted i stuen
Stuen har god plass til spisebord
Stuen har god plass til spisebord
Utgang til veranda med gode sol- og lysforhold
Utgang til veranda med gode sol- og lysforhold
Eiendommen ligger i barnevennlig område med fint opparbeidet lekeplass
Eiendommen ligger i barnevennlig område med fint opparbeidet lekeplass
Boligen har stort kjøkken med mye skap- og benkeplass
Boligen har stort kjøkken med mye skap- og benkeplass
Kjøkkenet ble oppusset og utvidet i 2017
Kjøkkenet ble oppusset og utvidet i 2017
Planlimt vask og mye naturlig lys
Planlimt vask og mye naturlig lys
Kjøkkenet har downlights i tak og utgang til terrasse mot nord
Kjøkkenet har downlights i tak og utgang til terrasse mot nord
Terrasse
Terrasse
Bad 0.etg med flislagt gulv og varmekabler
Bad 0.etg med flislagt gulv og varmekabler
Downlights i tak. Badet ble oppusset i 2021
Downlights i tak. Badet ble oppusset i 2021
Toalettrom loft
Toalettrom loft
Soverom 0.etg med mye skap plass
Soverom 0.etg med mye skap plass
Mellomgang fra entré og inn til vaskerom. Praktisk skyvedørsgarderobe her med mye lagring
Mellomgang fra entré og inn til vaskerom. Praktisk skyvedørsgarderobe her med mye lagring
Romslig og praktisk vaskerom med skap, skuffer, utslagsvask og benkeplass. Praktisk oppheng i tak for tørking av klær.
Romslig og praktisk vaskerom med skap, skuffer, utslagsvask og benkeplass. Praktisk oppheng i tak for tørking av klær.
Entré med flislagt gulv og varmekabler
Entré med flislagt gulv og varmekabler
På loftet har man samlet 2 soverom, toalettrom bod. Fra soverommet til høyre er det inngang til hems gjennom utenpåliggende skyvedør
På loftet har man samlet 2 soverom, toalettrom bod. Fra soverommet til høyre er det inngang til hems gjennom utenpåliggende skyvedør
Soverom 1 loft
Soverom 1 loft
Utsikt fra spisestue
Utsikt fra spisestue
Bod loft
Bod loft
Soverom 2 loft
Soverom 2 loft
Hems
Hems
Praktisk frittstående utebod plassert på baksiden av huset. Her er det også etablert ekstra oppstillingsplass til f.eks tilhenger. Nedgang fra terrasse. Denne siden av boligen vender mot friareal på andre siden av vegen.
Praktisk frittstående utebod plassert på baksiden av huset. Her er det også etablert ekstra oppstillingsplass til f.eks tilhenger. Nedgang fra terrasse. Denne siden av boligen vender mot friareal på andre siden av vegen.
Inngangsparti med terrasse og belegningsstein.
Inngangsparti med terrasse og belegningsstein.
Plantegning loft
Plantegning loft
Plantegning midtetasje
Plantegning midtetasje
Plantegning underetasje
Plantegning underetasje