Strandvegen 116A

← Tilbake til boliger

Strandvegen 116A

TROMSØ

Se i kart

Prisantydning:

kr 1 616 000

48 m²

1 soverom

Svært pen 2-roms fra 2021|avdragsfri FG til 2029|IN-ordning|Heis

Prisantydning:

kr 1 616 000

Omkostninger:

kr 9 490

Totalpris:

kr 3 599 490

Felleskostnader/mnd:

kr 12 099

Fellesgjeld:

kr 1 974 000

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Ukjent

Eierform:

Andel

Primærrom:

41 m²

Internt bruksareal:

45 m² (BRA-i)

Bruksareal:

48 m²

Eksternt bruksareal:

3 m² (BRA-e)

Soverom:

1

Rom:

2

Etasje:

6

Byggeår:

2021

Energimerking:

B

Tomt:

1457 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Velkommen til svært innbydende og meget sjarmerende Strandvegen 116A, en praktisk og utradisjonell 2-roms leilighet beliggende i attraktive Bjerkaker Sjøpark.

Leiligheten holder en gjennomgående fin standard, har en spennende og utradisjonell planløsning med bl.a stort soverom med glasskyvedører, en liten solstue med fransk balkong, walk-in garderobe m.m.
La deg begeistre av den denne gjennomførte og flotte boligen som har gangavstand til rekreasjonsområder som Telegrabukta, Folkeparken og sentrum. Sistnevnte når du via strandpromenaden som strekker seg helt inn i Strandtorget.
I nærområdet finner du bl.a. treningssenter (EVO), Coop Extra, frisør og restauranter. Det er god kommunikasjon med buss til både Giæverbukta, UNN/UIT og sentrum fra busstopp like ved.

- Velkommen på visning!

Beliggenhet

Strandvegen 116A ligger flott til på Bjerkaker på Sør-Tromsøya.
Herfra er det korte avstander til en rekke fasiliteter, rekreasjonsområder og forretninger.
Like utenfor ytterdøra finner du gangvei som leder til både Telegrafbukta og inn til sentrum.
Coop Extra Bjerkaker, Obs-Bygg, restauranter m.m. finner du tett ved.

Tomt

Felles tomt for Borettslaget opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer og sittegrupper

Bebyggelse

Bebyggelsen i området preges av leilighetsbygg og noen næringsbygg.

Byggemåte

Andelsleilighet tilhørende bjerkaker sjøpark F Borettslag beliggende ved Strandvegen, Tromsø kommune. Felles tomt for Borettslaget opparbeidet med asfalt, diverse beplantninger, plenareal, diverse støttemurer og sittegrupper. Felles trappeoppgang med callinganlegg og heis. Boligbygg oppført i 2021. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med parkeringsanlegg i nederste etasje. Yttervegger av betong/ rekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db40. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og tre-lags glass. Oppvarming med gulvvarme. Øvrig oppvarming med elektrisitet. Mekanisk balansert ventilasjon. Leilighet beliggende i byggets 6. etasje. Leiligheten består av: Gang, bad, soverom, rom, stue, kjøkken og bod. Leiligheten disponerer en sportsbod i kjeller.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 20.02.2024

Standard

Våtrom - Bad:
Prefabrikkert baderomsmodul fra byggeår. Flislagt gulv. Flislagte vegger. Takplater i himling. Vegghengt servantinnredning. Speilskap med overlys og stikkontakt over servant.
Dusjhjørne med dører. Vegghengt dusjarmatur. Vegghengt toalett. Vannrør av typen rør-i-rør system. Synlige avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk med ventil i himling.
Opplegg for vaskemaskin. Fordelerskap for rør-i-rør system.

Kjøkken:
Åpen kjøkkenløsning. Innredningen er fra byggeår med glatte fronter. Benkeplate av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur. Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser. Ventilator i overskap med komfyrvakt. Vannrør av typen rør-i-rør system.
Fuktsensor til automatisk vannstopper synlig under oppvaskkum. Synlige avløpsrør av plast.

Øvrige rom:
Gulvflater belagt med parkett. Gulvvarme (det råder en viss usikkerhet hvor det er gulvvarme). Vegg- og himlingsflater i malte flater. Glatte innerdører. Mekanisk balansert ventilasjon. Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Tekniske anlegg, VVS anlegg (Sjekkpunkter utover det som er inkludert i andre rom):
Vannrør med rør-i-rør system. Leilighetens stoppekran er plassert i fordelerskap. Synlige avløpsrør i plast. Stakeluke er ikke lokalisert, og derfor heller ikke undersøkt. Det er ikke kjent om stakeluke er etablert. Automatisk vannstopper med fuktsensor på kjøkken. Fordelerskap for rør-i-rør system er plassert på bad. Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Vannbåren gulvvarme i etasjen (ukjent eksakt hvor). Balansert ventilasjon (fra byggeår) med ventilasjonsaggregat plassert i gang.

Informasjon hentet fra tilstandsrapport datert 20.02.2024.

Oppvarming

vannbåren gulvvarme, og elektrisk oppvarming. Mekanisk balansert ventilasjon. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte varmekilder, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.

Adkomst

Enkel adkomst via kommunal vei.

Parkering

Gjesteparkering i garasjeanlegg. Selger har tidligere leid parkeringsplass.

Offentlig kommunikasjon

Det er god kommunikasjon med buss fra busstopp like ved.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.
 
For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene. I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.
 
Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.
 
Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges «som den er» eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.
 
Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.
 
Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers «egenandel»/ «egenrisiko»), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.
 
Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen «som den er».
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.
 
Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.
 
Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.
 
I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.
 
* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Adgang utleie

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom borettslagets vedtekter. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budskjema (budskjema finnes også i salgsoppgaven). All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

Husdyrhold reguleres gjennom borettslagets vedtekter/ordensregler. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon
Boligene i dette borettslaget er organisert som andelsboliger i et frittstående borettslag. Et borettslag er et selskap som eies av andelseierne. Når du kjøper en bolig i et borettslag, blir du andelseier i selskapet og får borett til boligen. Denne er fritt omsettelig til markedspris.

Felleskostnader inkluderer

Felleskostnader: Grunnleie 1 942
Renter IN-lån 8 923
Tilleggsytelser: Internett 1000/1000 200
Filter 84
Kontigent velforeningen 550
Måler: Varmtvann: Varmtvann ( 5031 - 75) 200
Gulvvarme: Gulvvarme ( 5032 - 75) 200

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger: Gebyr for pantenoteringer: Kr. 500,- pr. notering. Gebyr for hjemmelsoverførsel: Kr. 500,-. Attestasjonsgebyr, kr. 240,-. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr. 8.250,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

  • Gårdsnr: 119
  • Bruksnr: 4387
  • Kommunenr: 5501
Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til lekre Strandvegen 116A presentert av Hjem Eiendomsmegling
Velkommen til lekre Strandvegen 116A presentert av Hjem Eiendomsmegling
Plass til spisegruppe
Plass til spisegruppe
Pent kjøkken med integrerte hvitevarer
Pent kjøkken med integrerte hvitevarer
Badet er pent flislagt på gulv og vegger. Fin innredning med heldekkende servant med god lagring i kolonialskuffer
Badet er pent flislagt på gulv og vegger. Fin innredning med heldekkende servant med god lagring i kolonialskuffer
Innfelt belysning i tak, innfellbare glassdører i dusjsonen, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og vegghengt klosett
Innfelt belysning i tak, innfellbare glassdører i dusjsonen, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel og vegghengt klosett
Pent soverom med walk in - closet
Pent soverom med walk in - closet
Et nydelig rom hvor du kan nyte sørvendt utsikt. Rommet kan stenges av med skyvedører i glass
Et nydelig rom hvor du kan nyte sørvendt utsikt. Rommet kan stenges av med skyvedører i glass
Entré
Entré
Plantegning
Plantegning
Strandvegen 116A er en del av Bjerkaker Sjøpark
Strandvegen 116A er en del av Bjerkaker Sjøpark
Busstopp like utenfor
Busstopp like utenfor
Leiligheten har sportsbod i felles bodanlegg
Leiligheten har sportsbod i felles bodanlegg