Nordmannsgårdsvegen 2

← Tilbake til boliger

Nordmannsgårdsvegen 2

TROMSDALEN

Se i kart

Prisantydning:

kr 3 890 000

57 m²

2 soverom

Moderne 2-roms selveierleilighet + Hybelutleie | Garasje | 4. etg m/ Fantastiske sol- og utsiktsforhold

Prisantydning:

kr 3 890 000

Omkostninger:

kr 107 704

Totalpris:

kr 3 997 704

Felleskostnader/mnd:

kr 3 532

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Leilighet

Eierform:

Eierseksjon

Primærrom:

51 m²

Internt bruksareal:

51 m² (BRA-i)

Bruksareal:

57 m²

Eksternt bruksareal:

6 m² (BRA-e)

Balkong/Terrasse:

7 m² (TBA)

Soverom:

2

Rom:

3

Etasje:

4

Byggeår:

2021

Energimerking:

B

Tomt:

2229 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Innbydende 2-roms selveierleilighet i 4. etasje med hybelutleie i attraktivt boligområde på fastlandet.
(Egentlig 3-roms selveier)

Leiligheten har god moderne standard med fine overflater og god teknisk stand.

Fliser og gulvvarme på badene. Begge kjøkkenene har helintegrerte hvitevarer og god benke- og oppbevaringsplass.

Tilbaketrukket beliggenhet høyt i terrenget på Midtre Kaldslett. Vestvendt balkong med mye ettermiddags- og kveldssol, fantastisk utsikt og umiddelbar nærhet til fine turområder og gode bussforbindelser.

* Gode leieinntekter
* Parkering i garasje m/elektrisk portåpner
* Takoverbygget terrasse uten innsyn
* Lave felleskostnader
* Asfaltert adkomst
* Stille og rolig område
* Fantastiske sol- og utsiktsforhold mot vest
* Fiberinternett
* 2 sportsboder rett ved leilighet

Beliggenhet

Beliggende tilbaketrukket til og høyt i terrenget på fastlandet/Kaldslett. Vestvendt beliggenhet med mye ettermiddag- og kveldssol, flott utsikt og umiddelbar nærhet til fine turområder og gode bussforbindelser.

Innhold

Leiligheten består av:
Vindfang, 2 soverom, 2 bad, gang, stue/kjøkken. Utgang fra stue til sørvendt balkong på 7m2.
2 uteboder.

Tomt

. Felles tomt for sameiet med noe plenareale og diverse beplantning.
Adkomst via felles trappegang, heis i bygget.

Bebyggelse

Boligbebyggelse.

Byggemåte

Støpt gulv på grunnen. Bygg fundamentert på ukjent byggegrunn. Grunnmur av betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av betong og trekonstruksjoner.
Yttervegger av betong og trekonstruksjoner utvendig kledd med trekledning og fasadeplater. Flatt tak (taket er ikke besiktiget). Slett fabrikkmalt entredør med lydklasse 38 db. Vinduer og balkongdør med 3-lags glass. Vannrør med rør-i-rør system og synlige avløpsrør av plast. Oppvarming med vannbåren varme til radiatorer og elektrisitet. Ventilasjon i leiligheten er med balansert ventilasjon.

Standard

Moderne og nyere standard med overflater fra byggeåret 2014.

Bad fra byggeår.
Flislagt gulv med gulvvarme og flislagte vegger.
Nedsenket himling med downlights.
Vegghengt servantinnredning med dører.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Speilskap med overlys og stikkontakt over servant.
Dusjhjørne med glassdør.
Vegghengt dusjarmatur.
Vegghengt toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Mekanisk avtrekk med ventil i himling.
Opplegg for vaskemaskin.
Fordelerskap for rør-i-rør system.

Kjøkken - Hovedkjøkken
Kjøkken med åpen løsning mot stue. Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser
mellom kjøkkenbenk og overskap. Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder kjøleskap med frysedel,
komfyr, oppvaskmaskin i benk og nedfelt platetopp. Ventilator i overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.

Kjøkken - Sørlig soverom
Kjøkkeninnredning med slette fronter. Benkeplater av laminat. Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kran. Fliser mellom kjøkkenbenk og overskap.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter under overskap. Integrerte hvitevarer, gjelder kjøleskap, komfyr i høyskap og nedfelt platetopp. Ventilator i
overskap. Vannrør med rør-i-rør system. Avløpsrør av plast.

Oppvarming

Leiligheten er tilknyttet felles varmtvann. Oppvarming av leilighet med vannbåren varme til radiatorer og elektristet.
Ventilasjon i leiligheten er med balansert ventilasjon.

Adkomst

Enkel adkomst fra offentlig veg. Fra garasje er det adkomst til boligen via felles trapper.

Parkering

Én fast plass i garasjeanlegget m/elbil lader.
Det er gjesteparkeringsplasser for besøkende i byggets garasjeanlegg.

Offentlig kommunikasjon

Det går buss hyppig på Solstrandvegen

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.
 
For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene. I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.
 
Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.
 
Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges «som den er» eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.
 
Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.
 
Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers «egenandel»/ «egenrisiko»), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.
 
Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen «som den er».
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.
 
Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.
 
Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.
 
I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.
 
* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Hybelen kan leies ut slik den står i dag (felles yttergang med hoveddelen).

Utleie/fremleie av boligen reguleres gjennom sameiets vedtekter og eierseksjonsloven. Det følger av eierseksjonsloven §24 at korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig ikke er tillatt. Bestemmelsen gjelder ikke for fritidsboliger. Med korttidsutleie menes utleie inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Ta kontakt med megler dersom du ønsker kopi av vedtektene for nærmere informasjon om hvilke vedtak som er fattet i dette sameiet. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.
Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Fasiliteter

 • Balkong
 • Parkett
 • Heis
 • Rolig
 • Kabel-TV
 • Garasje
 • Off. vann og avløp
 • Utsikt
 • Bredbånd
 • Sentralt
 • Turterreng
 • Husdyr
 • Lademulighet
 • Balansert ventilasjon

Felleskostnader inkluderer

Kabel-TV og internett 619,52
Garasjeplass 160,50
Andel felleskostnad 2 752,26

I felleskostnaden er det inkludert også oppvarming/varmtvann i leiligheten, deler av de kommunale avgiftene, forretningsførsel, styrehonorerer, renhold i fellesarealer, strøm og forsikring av felles bygningsmasse, løpende vedlikehold, snørydding mv.

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger ved kjøp til prisantydning: 2,5 % av kjøpesummen i dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 500,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 500,- pr. pant. Attestasjonsgebyr, kr. 240,-. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr.9 250,- (valgfritt).

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 18
 • Bruksnr: 625
 • Seksjonsnr: 20
 • Kommunenr: 5501
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Oppholdsrommet til leiligheten har åpen løsning
Oppholdsrommet til leiligheten har åpen løsning
Oppholdsrommet med kjøkkenet. Helintegrerte hvitevarer
Oppholdsrommet med kjøkkenet. Helintegrerte hvitevarer
Oppholdsrom med kjøkken
Oppholdsrom med kjøkken
Flislagt bad med gulvvarme
Flislagt bad med gulvvarme
Hovedsoverommet i leiligheten (det som utgjør hoveddelen hvis du skal leie ut hybelen)
Hovedsoverommet i leiligheten (det som utgjør hoveddelen hvis du skal leie ut hybelen)
Yttergang og hovedsoverom
Yttergang og hovedsoverom
Hybelrommet som kan leies ut eller brukes selv
Hybelrommet som kan leies ut eller brukes selv
Badet til hybelen
Badet til hybelen
Yttergang
Yttergang
Mellomgang i hoveddelen
Mellomgang i hoveddelen
Kjøkken hybel
Kjøkken hybel
Oppholdsrom hybel
Oppholdsrom hybel
En av utebodene
En av utebodene
Takoverbygget svalgang med 1 av de to bodene til leiligheten
Takoverbygget svalgang med 1 av de to bodene til leiligheten
Fast parkeringsplass i garasjeanlegget
Fast parkeringsplass i garasjeanlegget