Ravikveien 111

← Tilbake til boliger

Ravikveien 111

SVENSBY

Se i kart

Prisantydning:

kr 4 990 000

141 m²

4 soverom

Sjelden anledning | Stor fritidsbolig med anneks | Jacuzzi/sauna | Slående naturskjønn beliggenhet

Prisantydning:

kr 4 990 000

Omkostninger:

kr 140 800

Totalpris:

kr 5 130 800

Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Boligtype:

Hytte

Eierform:

Eiet

Primærrom:

131 m²

Internt bruksareal:

121 m² (BRA-i)

Bruksareal:

141 m²

Eksternt bruksareal:

20 m² (BRA-e)

Balkong/Terrasse:

69 m² (TBA)

Soverom:

4

Rom:

5

Etasje:

2

Byggeår:

2009

Energimerking:

D

Tomt:

1774 m² (eiet)

Kort om eiendommen

Velkommen til fantastiske og naturskjønne Ravika i Lyngen kommune! Hytte i et lite hyttetun på høydedrag med rikelig med tilgang til sol og natur.

Her vil dere oppholde dere midt mellom hav, fjell, fiske, fotturer og all verdens hygge i form av terrasser og uteområder. Badstue og Jacuzzi er klart for bruk.

Standarden er gjennomgående god, hytten oppleves som lys og luftig med bla. ekstra takhøyde i stuen samt godt med vinduer i alle rom.
4 soverom og to stuer. Anneks med sauna, dusj, rom og bod.

Kjørevei helt fram til hytta hele året. Gode sol og lysforhold, vestvendt orientert, noe som ble vektlagt ved prosjektering av eiendommen .
Det er etablert flotte terrasser rundt fritidsboligen, takoverbygget terrasse ved stuen og utenfor loftstuen hvor utsikt i annen himmelretning kan nytes

Beliggenhet

Eiendommen ligger idyllisk til ved Ravika i Lyngen Kommune.. Fantastiske sol og lysforhold. Ca. 73 km fra Tromsø sentrum inkl. ferge
Breivikeidet/Svensby. Rundt 1,5 - 2 timer kjøring inkl. ferge fra Tromsø sentrum. Eiendommen og hytta ligge rpå et flott høydedrag over Ravika og ha rutsikt både mot

Innhold

Fritidsbolig over 2 etasjer bestående av:
1. etasje: Vindfang, vaskerom/teknisk rom, 2 soverom, gang, bad, stue og kjøkken. Utgang fra stue og soverom til terrasser.
Loftsetasje: Loftstue, WC og 2 soverom. Utgang fra loftstue til balkong.

Tomt

Tomt opparbeidet med grus, terassse på terreng, vedskjul, spabad, og biloppstillingsplasser. Frittstående uthus med ekstra rom / dusj / sauna

Bebyggelse

Spredt hyttebebyggelse.

Byggemåte

Boligbygg oppført i 2009. Grunnmur av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med krypkjeller. Yttervegger av trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med stående trekledning. Etasjeskillere av trekonstruksjoner. Saltak i trekonstruksjoner (ikke besiktiget).
Yttertak er utvendig tekket med torv. Vinduer og balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Peisovn i stue. Øvrig oppvarming med elektrisitet.
Naturlig ventilasjon.

Standard

Innvendige veggoverflater hovedsaklig av bjørkefiner og trepaneler. Bad er flislagt på golv og vegger, samt trepanel vegger.
Hovedsaklig trepanel i himlinger. Hovedsaklig furugolv på oppholdsrom. Golvfliser i vindfang, gang, bad, badstue og toalett og
laminatgolv i vinterhage. Registrert knirk i furugolv stedvis. Bratt trapp opp til hems/loftsstue. Lecapipe og vedovn i stue.
Varmekabel i golv i gang/entre.

Kjøkken
Åpen kjøkkenløsning.
Innredningen er fra byggeår med glatte fronter.
Benkeplate av laminat.
Nedfelt oppvaskkum med ett-greps kjøkkenarmatur.
Benkeskapsbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk.
Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryser.
Ventilator i overskap.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.

Våtrom - Bad 1. etg
Baderom fra byggeår.
Flislagt gulv med gulvvarme.
Flislagte vegger.
Panelbord i himling.
Vegghengt servantinnredning.
Ovenpåliggende servant med armatur.
Speil med sidelys og stikkontakt over servant.
Vegghengt hylle ved speil.
Dusjkabinett med dusjarmatur.
Gulvstående toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Mekanisk avtrekksvifte i vegg.

Våtrom - Vaskerom/teknisk rom 1.etg
Vaskerom fra byggeår.
Flislagt gulv.
Malt panel på vegger og himlingsflater.
Vegghengt utslagsvask med ett-greps armatur.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.
Naturlig avtrekksventil på vegg.
Opplegg for vaskemaskin.
Fordelerskap for rør-i-rør system.
Varmtvannsbereder plassert i hjørne.

Toalettrom (Ikke våtrom)
Flislagt gulv.
Malt panel på vegger og tak.
Vegghengt servantinnredning.
Ovenpåliggende servant med ett-greps armatur.
Gulvstående toalett.
Vannrør av typen rør-i-rør system.
Synlige avløpsrør av plast.

Øvrige rom
Gulvflater belagt med fliser og heltre eikegulv.
Gulvvarme i bad 1. etg, vaskerom/teknisk rom og entrè.
Vegg- og himlingsflater i malt panel.
Profilerte innerdører.
Naturlig ventilasjon via ventiler.
Peisovn i stue.
Øvrig oppvarming med elektrisitet.

Oppvarming

Elektrisk og vedfyring.
Varmekabler i gulv i gang, vaskerom, bad, WC rom loft, samt i dusj, og avkledningsrom i tilleggsbygg.

Adkomst

Privat adkomstvei fra Fylkesvei/offentlig vei. Tinglyst adkomstrett/veirett over nabogrunn. Kjørevei helt fram til fritidsboligen/hytta.

Parkering

Det er parkering på adkomst / eiendom for godt med biler.

Boligselgersforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring i Anticimex Forsikring AB NUF (org.nr. 984 735 049), som dekker selgers mangelsansvar etter avhendingsloven. Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger, dog maksimalt 12 måneder før overtakelsen. Forsikringen dekker ansvar begrenset til eiendommens salgssum, dog oppad begrenset til kroner 12.000.000,-. Forsikringen løper i perioden kjøper kan reklamere, dog maksimalt 5 år fra overtakelse av eiendommen. Det kan tegnes boligselgerforsikring på kombinasjonseiendommer, men forsikringen dekker kun boligdelen. Kjøper har plikt til å sette seg inn i fullstendige vilkår for boligselgerforsikring som kan fås ved henvendelse til megler. Av vilkårene fremgår unntak i forsikringsdekningen, f.eks. ved nye forhold som inntreffer mellom aksept og overtakelse. Garantier/lovnader der selger har påtatt seg ansvar for egenskaper ved eiendommen eller dokumentasjon av slike, dekkes ikke. I noen tilfeller er det heller ikke dekning der selger har opptrådt forsettlig eller grovt uaktsomt. Ihht. lov og rettspraksis må det reklameres "innen rimelig tid". Det anbefales derfor å reklamere umiddelbart/ snarest mulig. Reklamasjoner meldes Claims Handling AS (claims-handling.no/skademelding/) som vil saksbehandle disse på vegne av selger. Dersom kjøper utbedrer mangelskrav på egenhånd, kan dette medføre at reklamasjonsretten tapes. Kjøper har plikt til å gjøre seg kjent med selgers egenerklæring. Egenerklæringen er lagt ved salgsoppgaven.

Overtakelse

Eiendommen overleveres etter avtale. Spesifiser ønsket overtakelsesdato i kjøpetilbud.
Fritidsboligen kan overtas relativt hurtig ved rask avgjørelse.

Sentrale lover

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Selgers mangelsansvar og kjøpers undersøkelsesplikt reguleres av bestemmelsene i avhendingsloven kapittel 3.
 
For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene. I tillegg til å sette seg grundig inn i dokumentene, oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye.
 
Eiendommen kan ha en mangel dersom den ikke samsvarer med kravene til kvalitet, utrustning og annet som følger av avtalen, jf. avhendingsloven § 3-1. Videre vil eiendommen ha mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen, jf. avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8.
 
Ved salg til forbrukerkjøper er det ikke anledning til å ta forbehold om at eiendommen selges «som den er» eller med lignende generelle forbehold. Forbehold om eiendommens tilstand som er spesifisert nok til å kunne innvirke på kjøpsvurderingen, anses likevel som en del av avtalen, og vil derfor ikke kunne påberopes som mangel jf. avhendingsloven § 3-9 (2) andre setning.
 
Hvis det ikke er avtalt noe særskilt, gjelder bestemmelsene i avhendingsloven §§ 3-2 til 3-6 om generelle krav til eiendommen, arealavvik og tilbehør. Disse bestemmelsene supplerer altså det som følger av avtalen. Boligens alder, type og synlige tilstand har betydning for hvilken kvalitet og stand som kan forventes. For eksempel kan det ikke forventes at en eldre bolig har samme tilstand som en ny eller nyere bolig. Eldre boliger er vanligvis bygget etter andre krav og med andre materialer, og vil i tillegg ha varierende grad av slitasje og skader som følge av blant annet bruk, værpåkjenninger og annen aldersforringelse. Skader og forringelser som er naturlige følger av dette vil normalt ikke bli ansett som kjøpsrettslige mangler.
 
Kjøper kan ikke gjøre gjeldende som en mangel noe kjøperen kjente eller måtte kjenne til da avtalen ble inngått, jfr avhendingsloven § 3-10 (1). Dersom kjøperen før avtaleinngåelsen har undersøkt eiendommen, eller uten rimelig grunn unnlatt å følge oppfordringen om undersøkelse, kan kjøperen ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Det gjøres oppmerksom på at selv om det skulle være mangel ved eiendommen, må kjøperen selv dekke tap og kostnader opp til et beløp på 10 000 kroner (kjøpers «egenandel»/ «egenrisiko»), om ikke annet er sagt i loven. Kjøpers egenrisiko har ikke betydning for spørsmålet om det foreligger en mangel. Beløpet kommer imidlertid til fradrag i en eventuell utmåling av prisavslag eller erstatning dersom det er en mangel ved eiendommen som selger er ansvarlig for.
 
Dersom kjøper ikke er forbrukerkjøper* selges eiendommen «som den er».
Eiendommen selges "som den er", jf. avhendingsloven (avhl) § 3-9. Boligen overdras således slik den fremstår ved besiktigelse med åpenbare feil og mangler. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Det oppfordres til å sette seg godt inn i salgsoppgaven og eventuelle vedlegg til denne. Videre oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i egenerklæringen fra selger som er inntatt i salgsoppgaven samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig person før bud inngis.
 
Boligen har likevel mangel i følgende tilfelle: 1) Når kjøper ikke har fått opplysninger om forhold ved boligen som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, jf. avhl § 3-7. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt.
2) Når selger har gitt uriktige opplysninger om boligen, jf. avhl § 3-8. Det samme gjelder dersom boligen ikke er i samsvar med opplysninger som er gitt i annonse, salgsprospekt eller ved annen markedsføring på vegne av selgeren. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at opplysningene har virket inn på avtalen, og ikke på en tydelig måte er blitt rettet i tide.
3) Når boligen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, jf. avhl § 3-9.
Ved tvil, så kontakt megler for avklaring.
 
Informasjonen ovenfor om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Ved spørsmål, kontakt megler for mer informasjon. I alle tilfeller forutsettes det, med mindre annet er avtalt, at hjemmel overføres til kjøper ved overtakelse.
 
I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er særskilt avtalt for kjøpet.
 
* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.
Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Adgang utleie

Ingen restriksjoner på utleie.

Hvitvaskingsregelverk

Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Lov om hvitvasking innehar også strenge regler om kontroll av legitimasjon fra alle parter i handelen, herunder, selger, kjøper og fullmektiger for disse.

Budgivning

Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.
Bud kan legges inn på nettannonsen på "gi bud knappen" eller via hjemmesiden. Ved elektronisk budgivning så kan bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID. Megler kan også kontaktes for tilsendelse av budkjema og budskjema finnes også i salgsoppgaven.

All budgivning må foregå ved skriftlighet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom det er behov for bistand for å gi bud.

Diverse

Møbler kan følge med i handelen etter avtale med eier.
Båtplass i Lenangsøra Småbåthavn SA følger med i handelen. Bredde på ca 3,5 m.
Jacuzzi følger med, den er ca 4 år. Lite brukt siste år.
Det er oppdaget at en liten del av hytten ligger på annen grunneiers eiendom. Nødvendig grensejustering vil bli gjennomført ca mai 2024. Selger besørger dette utført.

Fasiliteter

 • Fiske
 • Bademulighet
 • Vann
 • Strøm
 • Turterreng
 • Båtplass
 • Bilvei
 • Utsikt
 • Kabel-TV
 • Garasje
 • Bredbånd
 • Hage
 • Rolig
 • Barnevennlig
 • Balkong
 • Peis/ildsted

Omkostninger

Omkostningene fordeler seg som følger, ved kjøp til prisantydning: 
2,5 % av kjøpesummen i  dokumentavgift til staten. Tinglysningsgebyr for skjøte, kr. 500,-. Evt. gebyr for pantedokument, kr. 500,- pr. pant. Attestasjonsgebyr, kr. 240,-. Evt. boligkjøperpakke Tryg kr. 15 050,- for boliger under 230 kvm BRA

Matrikkelinformasjon

 • Gårdsnr: 114
 • Bruksnr: 28
 • Kommunenr: 5536
Christoffer Ryan

Christoffer Ryan

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Visninger:

Ta kontakt for visning

Velkommen til fantastiske og naturskjønne Lyngen
Velkommen til fantastiske og naturskjønne Lyngen
Estetisk flott fritidsbolig med god størrelse
Estetisk flott fritidsbolig med god størrelse
Fantastiske sol- og utsiktsforhold
Fantastiske sol- og utsiktsforhold
1. etasje
1. etasje
2. etasje
2. etasje
Anneks med sauna, dusjrom, rom (brukt som gjesterom) og bod
Anneks med sauna, dusjrom, rom (brukt som gjesterom) og bod
Fra hele oppholdsrommet får du herlig lysinnslipp og nydelig utsikt både til godt- og ruskevær
Fra hele oppholdsrommet får du herlig lysinnslipp og nydelig utsikt både til godt- og ruskevær
God plass til spisebordet i rommet
God plass til spisebordet i rommet
Oppholdsrommet er lyst og har ekstra god takhøyde
Oppholdsrommet er lyst og har ekstra god takhøyde
Belysning av blant annet downlights med dimmefunksjon i taket
Belysning av blant annet downlights med dimmefunksjon i taket
Heltre eikegulv og panelte vegger gir en lun og innbydende følelse
Heltre eikegulv og panelte vegger gir en lun og innbydende følelse
Kjøkkenet har godt med benke- og oppbevaringsplass. Integrerte hvitevarer. Belysning med downlights og spotter over kjøkkenbenk.
Kjøkkenet har godt med benke- og oppbevaringsplass. Integrerte hvitevarer. Belysning med downlights og spotter over kjøkkenbenk.
Hjemmekontorplass under trappen
Hjemmekontorplass under trappen
Flislagt hovedbad med gulvvarme
Flislagt hovedbad med gulvvarme
Hovedsoverommet er av god størrelse - har utgang til egen terrasse og skyvedørsgarderobe
Hovedsoverommet er av god størrelse - har utgang til egen terrasse og skyvedørsgarderobe
Soverom 2 av 4 - dette er i hovedetasjen
Soverom 2 av 4 - dette er i hovedetasjen
Gang - dør inn til vaskerom. Gulvvarme.
Gang - dør inn til vaskerom. Gulvvarme.
Praktisk vaskerom / teknisk rom. Gulvvarme i rommet.
Praktisk vaskerom / teknisk rom. Gulvvarme i rommet.
Loftstuen har ekstra takhøyde
Loftstuen har ekstra takhøyde
Bakre del av loftstuen
Bakre del av loftstuen
Bakre del av loftstuen
Bakre del av loftstuen
WC rom i tilknytning til loftstuen og soverommene oppe
WC rom i tilknytning til loftstuen og soverommene oppe
Soverom 4 av 4 - også dette plassert på loftet
Soverom 4 av 4 - også dette plassert på loftet
Soverom 3 av 4 - dette rommet er på loftet
Soverom 3 av 4 - dette rommet er på loftet
Terrassen med utgang fra loftstuen
Terrassen med utgang fra loftstuen
Terrasse på ca 40 kvm som omkranser tre sider av hytten - her kan dere nyte sol nærmest hele døgnet
Terrasse på ca 40 kvm som omkranser tre sider av hytten - her kan dere nyte sol nærmest hele døgnet
Takoverbygget terrasse utenfor stuen
Takoverbygget terrasse utenfor stuen
Fra jacuzzien er det bygget terrasse rundt hele området og det er fenomenal utsikt mot innseilingen mot Tromsø og Tromsøflaket
Fra jacuzzien er det bygget terrasse rundt hele området og det er fenomenal utsikt mot innseilingen mot Tromsø og Tromsøflaket
Praktisk utebod / verksted
Praktisk utebod / verksted
Utsikt også vestover mot innseilingen til Tromsø fra nord
Utsikt også vestover mot innseilingen til Tromsø fra nord
Drone av hytten
Drone av hytten
Hytten har vinter- og sommeradkomst - begge like gode.
Hytten har vinter- og sommeradkomst - begge like gode.
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder. Kraftlinjen er tatt bort etter at bildet er tatt.
Selgers bilder. Kraftlinjen er tatt bort etter at bildet er tatt.
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
Selgers bilder
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på
En liten smakebit av det Lyngen kan by på