Et erfarent meglerhus med ekspertise på borettslag

Fast pris 79.000

Prisen gjelder ut august 2022
Tilstandsrapport og boligselgerforsikring tilkommer.

  • Hele meglerjobben, inkl. visning
  • Opplysninger fra borettslaget
  • Full markedspakke
  • Alltid to meglere på oppdraget

Vi i Hjem Eiendomsmegling er eksperter på borettslag. Vi har som mål å ha inngående kjennskap til hvert eneste borettslag i Tromsø. Alle våre meglere har lang fartstid og god lokalkunnskap. Det er med på å sikre viktig innsikt i oppgraderinger, naboskap, planer, forkjøpsretter og ikke minst etterspørselen på leiligheter i både borettslaget og i markedet.

Hjem Borettslag sørger for smart eiendomsmegling. Tilpassede verktøy, gode råd og løsninger gjør prosessen sømløs og problemfri. Vi kan også tilby våre kunder blandt markedets aller beste forsikringsvilkår på boligselgerforsikring. Velkommen til en enkel og trygg bolighandel!

Kontakt oss for videre avtale

Vilkår og betingelser for behandling av personopplysninger

Våre meglere med spesialisering på borettslag

Robin Iversen Martinsen

Robin Iversen Martinsen

Eiendomsmegler MNEF / Partner

Eiendomsmegler med 18 års erfaring i Tromsømarkedet. Har solgt rundt 500 borettslagsleiligheter i løpet av karrieren. Robin er ekte Tromsøgutt, og vokst opp på Nordøya. En familiemann som er oppriktig glad i jobben sin, og som brenner for de gode øyeblikkene en boligsalgsprosess kan gi. Høy faglig kvalitet og god kundeoppfølg-ing står alltid sentralt i Robins arbeid.

Levi Gout

Levi Gout

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Levi Gout er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI i Bergen. Han har jobbet med salg siden han var 14 år og trives svært godt med høyt tempo. Samtidig har han et tydelig fokus på å gi kundene nær oppfølging og veiledning gjennom hele salgsprosessen. Humøret er alltid på topp, og han strekker seg alltid langt for å få til et bra salg!