Vi kjenner byen og boligmarkedet godt

Våre eiendomsmeglere har god oversikt over eiendomsmarkedet i Tromsø, og rådgir deg gjennom hele kjøpsprosessen. Ta kontakt for en uforpliktende boligprat.

DJI 0204

Er du på boligjakt i Tromsø?

Som boligkjøper står du foran en stor investering og det kan være overveldende mye å tenke på. Er du usikker på hvor du skal starte så hjelper vi deg gjerne i gang. Det er uansett smart å være godt forberedt, så vi har laget en enkel oversikt over de mest sentrale delene av boligkjøpsprosessen.

Hvor vil du bo?

Vi har god lokalkunnskap og kjenner de ulike bydelene godt. Er det for eksempel viktig med viktig med nærhet til by eller land, skal barna på skole, vil du gå til butikken eller reise kollektivt til jobb?

Finansiering

Finansieringbeviset er en bekreftelse fra banken på hvor mye lån du kan ta. Da er du klar for budrunde, og vet hva du kan by i jakten på drømmeboligen.

Vår finansieringpartner

Handelsbanken har lokalt fokus.

Visning

Gjør deg godt kjent med salgsoppgaven før visning, og bruk god tid på selve visningen.

Kjøper har undersøkelsesplikt. Det betyr at du har et ansvar for å sjekke det du skal kjøpe. Spør oss tips til hva du bør se etter.

Budrunden

Når budrunden starter er det viktig at finansieringen er på plass, og at du vet hvordan et boligsalg og en budrunde fungerer. Dette kan være en nervepirrende del av prosessen, med høyt tempo og mange ulike typer kjøpere.

Hurra - budet gikk inn

Når selger aksepterer budet ditt, har dere inngått en bindende avtale og du kan gratulere deg selv med ny bolig. Det neste som gjenstår er et kontraktsmøte hos megler, signering, og helt til slutt overtakelsen av boligen.

Selge nåværende bolig?

Både økonomi, tid og boligmarkedet der du bor, er ting du bør tenke godt gjennom før du velger rekkefølgen på boligbyttet. Det er fordeler og ulemper med begge deler. Søk rådgiving tidlig i prosessen.

Trygt og godt samarbeid

Våre meglere samarbeider med flere profesjonelle aktører, og vi tilbyr svært gode produkter. Vi sørger for smart eiendomsmegling, med gode råd og løsninger som gjør prosessen smidig. Velkommen til en enkel og trygg bolighandel.

Tryg Forsikring

Tryg forsikring leverer komplette boligkjøperpakker tilpasset hus, leilighet eller hytte. Alle pakkene inkluderer boligkjøperforsikring og innboforsikring Ekstra. Boligkjøperpakken for hus og hytte forsikrer også bygningen du eier. Renteforsikring (inkludert i Boligkjøperpakken for hus og leilighet) sikrer deg mot stigende renter på en bolig du ikke får solgt.

Tryg Forsikring

Solid finansieringspartner

Hjem Eiendomsmegling samarbeider nært med Handelsbanken. Handelsbanken har et tydelig fokus på lokal virksomhet. De prioriterer også å jobbe fram gode relasjoner med kundene sine, og forstår det lokale markedet og samfunnet. Dette sammenfaller i stor grad med Hjem Eiendomsmegling sitt verdigrunnlag — kunden og faget i fokus.

Handelsbanken

Ny markedsplass

Hjem.no er en helt ny markedsplass for kjøp og salg av bolig, eid av noen av Norges ledende eiendomsmeglere gjennom selskapet Bomega. Hjem.no har moderne, norskutviklet teknologi i bunnen og bruker kunstig intelligens for å sikre en førsteklasses brukeropplevelse og større relevans i annonsetreff for både boligkjøper og -selger.

Hjem
I Stock 1250326794

Kontakt oss for en uforpliktende boligprat

Vilkår og betingelser for behandling av personopplysninger